Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Hästhultssjön 15

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 1988

Välkommen till detta charmiga fritidshus som ligger vackert beläget med direkt anslutning till Hästhultssjön. Med inbjudande badstrand och närhet till vatten, erbjuder denna bostad en idyllisk plats för avkoppling och rekreation.

Bostaden, omfamnad av naturen, består av två mysiga sovrum perfekta för avkopplande nätter efter en dag fylld med utomhusaktiviteter. Det rymliga vardagsrummet är inrett för sociala stunder med familj och vänner, med generöst med utrymme för gemensamma aktiviteter eller avkoppling framför en braskamin under kyliga kvällar.

Det fullt utrustade köket inbjuder till matlagning av läckra måltider medan du njuter av utsikten över den omgivande naturen och sjön.

Ett höjdpunkt är det stora inglasade uterummet som ger en panoramautsikt över Hästhultssjön. Här kan du njuta av naturens skönhet och underbara solnedgångar året runt, oavsett väder. Det är den perfekta platsen för att avnjuta din morgonkaffe eller koppla av med en god bok.

Denna egendom erbjuder en perfekt kombination av avskildhet och bekvämlighet med enkel tillgång till sjöaktiviteter som simning, fiske och båtliv. Med en braskamin i vardagsrummet kan du också skapa en mysig atmosfär och njuta av varma, avslappnade kvällar efter en dag ute i naturen.

Oavsett om du söker en fristad från stadens liv och rörelse eller en plats att skapa minnen med familj och vänner, erbjuder detta fritidshus en fantastisk möjlighet att njuta av naturens lugn och skönhet vid Hästhultssjön.

Karta för Hästhultssjön 15

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-gnosjo-kommun-hasthultssjon-15-21306005

Avstånd till vatten: 50

  • Gnosjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33574