Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Harvargatan 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 126 m²
  • Byggår: 2023

Detta moderna radhus, ritat av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell på sandellsandberg är verkligen skapat för barnfamiljen. Huset disponeras med ett socialt entréplan, fullutrustat kök från HTH, stort vardagsrum samt helkaklat badrum med separat tvättsektion. Från vardagsrum nås en uteplats i form av trädäck som ansluter till gräsmatta. Optimalt västläge med sol från lunch till sena kvällen. Här finns också ett utvändigt förråd.

En trappa upp till ovanvåningen som kan disponeras lite olika. Fyra sovrum eller kanske tre sovrum och ett allrum som blir familjens, eller kanske barnens egna mysiga tv-hörna? Därutöver ett badrum med duschhörna.

Huset håller en hög standard med hela 2,70 m i takhöjd, stora fönsterpartier, helkaklade badrum, fjärrvärme och FTX-ventilation.

Kärnekulla expanderar i hög fart och denna stadsdel blir sannerligen en härlig plats att bo på! Skolan på andra sidan gatan och ett utbud av matbutik, gym och restauranger på promenadavstånd från det egna huset. Som att bo mitt i en pulserande stad men här i hus och i en så mycket mer rofylld miljö, en fantastisk kombination.

Denna radhusidyll kommer att förgylla vardagen för såväl ung som gammal. För barnfamiljen blir det en dröm då skolan (F-6) och förskolan ligger på andra sidan gatan. Till Slätten och Alléskolan är det cykelväg.

Välkomna till Harvargatan och en smidig vardag!

Karta för Harvargatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-karnekulla-habo-kommun-harvargatan-8-21077315

Avstånd till vatten: 1100

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56637