Utgångspris: 6 475 000 kr

Beskrivning av Villa Hamiltons väg 4

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 2003

Välkomna till detta unika läge på Hamilons väg i Norraby. Detta Götenehus i souterräng är verkligen något utöver det vanliga med sin unika design och fantastiska läge. Här kan man njuta av naturen och vattnet samtidigt som man har ett modernt och stilrent boende med alla bekvämligheter man kan önska sig.
Redan när man kliver in i huset slås man av den imponerande takhöjden och utsikten genom de stora fönsterpartierna mot vattnet. Entréplanet har en öppen planlösning mellan allrum och kök och överallt ifrån kan man blicka ut över vattnet. I allrummet finns en braskamin från Contura som värmer kalla vinterkvällar och sommartid öppnar man istället upp till den stora balkongen. Köket är stilrent med inredning i vitt och bänkskivor i trä och sten. Välplanerat och lättarbetat och för matlagningsälskaren finns här en gasspis från Husqvarna. I entréplanet finns ett sovrum och är wc med dusch. Ytterligare en entré med gott om förvaring som man når från garaget. En trappa ned når man ytterligare ett allrum. Med öppningsbara fönster från golv till tak kommer man härifrån ut till altanen som delvis är under tak. Souterrängplanet har hela fyra sovrum varav tre i anslutning till allrummet. Det fjärde har egen ingång och kan nyttjas som hemmakontor eller gästrum. Inifrån huset når man det genom att gå genom tvättstugan. Detta plan har ett stort badrum med bubbelbadkar, dusch och bastu.
På husets framsida hittar man ytterligare en altan där man kan njuta av kvällssolen samtidigt som man lagar middagen i uteköket. Till detta huset följer även båtplats
Redan nu kan ni gå runt i delar av huset i vår 3D-visning här nedan. Anmäl sedan ert intresse för mer info och visningstider.

Karta för Hamiltons väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-tranas-tranas-kommun-hamiltons-vag-4-21299739

Avstånd till vatten: 100

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57343