Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Halva månens gränd 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 121 m²
  • Byggår: 1972

Beläget på en utmärkt plats, i ett lugnt område på en återvändsgata, finner vi detta välskötta och charmiga enplanshus i det omtyckta Bergavik. Här erbjuds en bekväm tillvaro med närhet till fantastisk natur och havsutsikt. Inom gångavstånd når du en av Kalmars finaste badplatser vid Norrlidsbadet samt en välskött brygga vid Koudden. Dessutom finns det gott om motionsspår och cykelvägar till Kalmar golfklubb och vackra Värsnäs. För familjen finns också aktivitetsparker, lekplatser och skolor i närheten. En välsorterad mataffär finns på bekvämt avstånd. För de som behöver pendla in till Kvarnholmen finns utmärkta kommunikationsmöjligheter och cykelvägar.

Boendet är välplanerat och rymmer 3 rok som enkelt kan bli 4 rok, idag två sovrum, med möjlighet att enkelt skapa ett tredje sovrum. Det rymliga och välutrustade köket har plats för ett stort middagsbord, och det stora och rymliga vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat och det finns även gästtoalett. Här finns även en praktisk tvättstuga med utgång till baksidan. På baksidan finns även en stor träbelagt uteplats. Utöver detta finns en generös altan med delvis tak, perfekt för att njuta av solen under dagen och kvällen i det suveränt sydvästläget.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk bostad för familjen eller för dig som söker ett lättskött enplanshus och vill njuta av det bästa som Kalmar har att erbjuda!

Karta för Halva månens gränd 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-bergavik-kalmar-kommun-halva-manens-grand-10-21333082

Avstånd till vatten: 400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39359