Utgångspris: 2 500 000 kr

Beskrivning av Villa Hallsnäsvägen 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 1968

Välkommen till denna trevliga friliggande villa med stort garage med sjöutsikt i natursköna Ramkvilla. Här kan du njuta av vacker natur samtidigt som du har bekvämligheter som skola, lanthandel, golfbana, cykel- och vandringsleder samt äventyrsby inom bekvämt avstånd.

Den här charmiga bostaden erbjuder en uteplats med generöst med soltimmar och en altan om 50 kvm med sjöutsikt. Perfekt för att njuta av sommarens varma dagar och kvällar och, bara 75m från bostaden finns badvik. Med utgång ifrån köket eller ifrån altanen finns inglasat uterum som förlänger säsongen på framförallt vår och höst om ca 25 kvm med infravärme där du kan koppla av och beundra den vackra sjön.

Eldstaden i köket ger en extra mysig atmosfär och skapar en inbjudande känsla i hemmet. Här kan du njuta av varma och trevliga stunder under kyliga kvälla. På källarvåningen finns öppen spis. Till fastigheten finns det ett stort garage med vipport och smörjgrop för bilentusiaster.

Med en boyta på 172 kvm fördelat på entréplan och källare där det på entréplan utöver kök, vardagsrum och badrum finns två sovrum. I källarvåningen finns ett sovrum, gillestuga, helkaklat badrum, matkällare och tvättstuga. Huset erbjuder i och med detta gott om utrymme för hela familjen.

Huset är även uppdaterat med renoveringar såsom dränering runt hela huset år 2009 och en Nibe luft-vattenpump år 2011 för att säkerställa en hållbar och energieffektiv boendemiljö.

Trevlig inhägnad trädgårdstomt med välskött gräsmatta, fruktträd och växthus. Trädgården lämpar sig utmärkt till både avkoppling och odling. Gräsmattan sköts enkelt med robotgräsklippare (Automover 315).

Låt denna villa med sjöutsikt bli ditt drömhem i en naturskön och trivsam omgivning. Välkommen till Hallsnäsvägen i Ramkvilla!

Karta för Hallsnäsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-ramkvilla-vetlanda-kommun-hallsnasvagen-9-21290373

Avstånd till vatten: 50

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57474