Utgångspris: 2 900 000 kr

Beskrivning av Villa Hallsnäsvägen 19

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 165 m²
  • Byggår: 1947

Granne med sjön Klockesjön finner vi denna villa på Hallsnäsvägen 19 i Ramkvilla, ett perfekt val för dig som vill ha en avkopplande vardag omgiven av natur och lugn. Med fem rum och 125 kvm boyta finns det gott om plats för hela familjen att trivas i. Den stora trädgården inbjuder till utomhusaktiviteter och ren njutning under sommarmånaderna. Den rymliga och ljusa planlösningen är full av karaktär och charm och skapar en unik atmosfär. Här finns även en öppen spis som bidrar till extra mysighet under kyliga kvällar. På fastigheten finns även ett fint gårdshus om ca 40 kvm innehållande två rum & pentry, gårdshuset är för närvarande uthyrt och genererar en hyresintäkt på 4.000:-/månad.

2014 byggdes det på en övervåning på huset där det inkluderade två sovrum, duschrum, klädkammare och ett allrum, samtidigt installerades solceller på båda husen, vilket ger väldigt låga elkostnader.

En kort promenad från fastigheten finns bland annat en mataffär, Wärdshus och den så populära golfbanan med tillhörande camping, golfbanan är en av få golfbanor som har öppet mer eller mindre året runt.
Ramkvilla är även känt för ett bra fiske i de båda sjöarna och enligt uppgift fångades en gädda på dryga 16 kilo för bara ett par dagar sedan.

Välkommen på visning!

Karta för Hallsnäsvägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ramkvilla-vetlanda-kommun-hallsnasvagen-19-21334054

Avstånd till vatten: 50

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: