Utgångspris: 1.475.000 kr

Beskrivning av Villa Hallonstigen 8

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 250 m²
  • Byggår: 1970

Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Andersson för bokning av visning, 070-253 73 57 alternativt [email protected]

Denna unika fastighet i Brandstorp har tidigare fungerat som en föreningslokal och har nu förvandlats till en charmig bostad med mycket karaktär. Beläget i en härlig bymiljö erbjuder denna omvandlade lokal en unik livsstil. Byggnaden har behållit sin ursprungliga exteriör, vilket ger den en nostalgisk och rustik charm. En mysig trädgård om 2835 kvm omger byggnaden och skapar en fridfull utomhusmiljö. Varför inte ta dig ner med kort gångavstånd till Vättern för ett morgondopp?

Interiören av bostaden är öppen och rymlig, med högt i tak och generöst med utrymme om 250 kvm boarea. Det tidigare stora gemensamma utrymmet har nu omvandlats till en rymlig och inbjudande vardagsrum- och matplats. Det finns gott om plats för att skapa olika avdelningar och skapa en personlig touch.

Köket har blivit omsorgsfullt inrett för att passa in i den rustika stilen. Med massor av förvaringsutrymme och arbetsytor är det en perfekt plats för matlagning och förberedelser.

Det finns flera sovrum i fastigheten, var och en med sin egen unika atmosfär. Vissa rum har bevarade detaljer från tidigare användning, vilket ger en intressant mix av gammalt och nytt. Det finns också ett antal badrum för bekvämlighet och flexibilitet.

En extra bonus med denna fastighet är dess flexibilitet. Det finns möjlighet att anpassa och utforma utrymmet efter behov och preferenser, vilket gör det möjligt att skapa en unik och personlig bostad.

Hallonstigen 8 erbjuder en unik livsstil och möjligheter att utforska kreativiteten. Med sin karaktärsfulla charm och flexibla utrymmen är detta hem perfekt för dem som söker något annorlunda och unikt!

Vill du veta mer om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Fredrik Andersson på telefonnummer 070-253 73 57 alt [email protected]

Välkommen!

Karta för Hallonstigen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-brandstorp-habo-kommun-hallonstigen-8-19129415

Avstånd till vatten: 150

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56693