Utgångspris: 7 695 000 kr

Beskrivning av Villa Hallmansvägen 31 B

  • Antal rum:
  • Storlek: 194 m²
  • Byggår: 1939

Välkommen till denna vackra tvåfamiljsvilla som förenar charmig 1930-talsarkitektur med moderna bekvämligheter och en spektakulär utsikt över både staden och Vätterns glittrande vatten. Denna imponerande fastighet erbjuder en unik möjlighet till två separata bostäder eller ett boende för den stora familjen, vilket ger utrymme för flexibilitet och potential för både familj och bra ekonomi.
Varje bostadsenhet är omsorgsfullt utformad och har en egen ingång för maximal integritet. Här finns också bekväma sovrum, moderna kök och rymliga vardagsrumsmiljöer. Upplev också lyxen av en fullt inredd vindsvåning med eget pentry och wc. Stora fönster öppnar upp utrymmet och låter ljuset flöda in, med en underbar vy över omgivande landskap. Stig ut på de generösa balkongerna och låt dig förtrollas av den panoramautsikt som sträcker sig över staden och vackra Vättern. Här kan du njuta av frisk luft och spektakulära vyer medan du kopplar av eller underhåller gäster.
Stig in i huset och känn den varma atmosfären som kombineras med moderna bekvämligheter. Den högre takhöjden och de öppna spisarna ger en känsla av rymd och värme som bara ett äkta 30-talshus kan erbjuda. Det valmade taket utgör en visuell höjdpunkt och bidrar till fastighetens unika karaktär.

Beläget i ett eftertraktat område, erbjuder detta hem en harmonisk balans mellan stadsliv och naturskönhet. Njut av närheten till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan utforska de omgivande natursköna områdena eller koppla av vid Vätterns strandlinje.

Denna tvåfamiljsvilla är mer än bara ett hem; det är en livsstil och en möjlighet att bo i harmoni med både historia och modernitet. Ta chansen att bli ägare till denna extraordinära fastighet och upptäck det bästa av båda världar.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev denna unika bostadspärla själv!

Karta för Hallmansvägen 31 B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-194m2-bymarken-jonkopings-kommun-hallmansvagen-31-b-21311081

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55448