Utgångspris: 1 575 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hagstensgatan 5B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1951

HSB Brf Norrängen är ett populärt ställe att bo på – och vi förstår verkligen varför! Närheten till natur, vackra Vättern och en trygg, stabil förening i ryggen gör att alla bockar tickas av! Här på Norrängen är det lugnt, välskött och omhändertaget både sett till grönytor, fastigheterna och ekonomin. Barn som leker samspelar med pensionärer som sitter och avnjuter utsikten och det yngre paret som hittat hem till sin första bostad! Beläget endast en kort avstickare från Huskvarna centrum finner vi bekvämt avstånd till matbutik, apotek, vårdcentral, skolor och allmänna kommunikationer för dig som inte jobbar i närområdet. E4-an tar dig smidigt vidare åt både norr och söder!

Denna bostad väntar in sina nästa ägare och välkomnar er hem! Här är det ingenting som behöver göras, men med en möjlighet att fortfarande sätta er egen prägel i form av färgval och inredning. 3 rum och kök samsas på 76 kvadrat och balkongen i västerläge skapar vår- och sommartid ett fjärde rum! Här hintas det om att många timmar kommer spenderas. På ”rätt” sida Vättern får ni även njuta av den vackra solnedgång som varje dag utspelar sig. För dig som söker en välplanerad bostad med ett vackert läge har du kanske nu letat klart?

Bostadsrättsföreningen Norrängen förvaltas av eminenta HSB och är en välskött förening med flertalet stora renoveringar utförda såsom stambyte, balkongrenovering samt nya tvättstugor och bastu. Medlemmarna har dessutom tillgång till gemensamhetslokal, övernattningsrum, bastu och gym. En ekonomiskt mycket stark förening med låga lån per kvadratmeter. Nyligen adderade föreningen en bekvämlighet: varje hus har sin egen sopsortering i källaren. En regnig Oktober-kväll är detta värt mycket!

Varmt välkomna,

Ellen Nylén
0708-72 76 01
Svensk Fastighetsförmedling

Karta för Hagstensgatan 5B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-jonkopings-kommun-hagstensgatan-5b-21322727

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56136