Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hagstensgatan 5A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 99,5 m²
  • Byggår: 1952

Varmt välkomna till denna fyrarummaren om 99,5 kvadratmeter med en ultimat planlösning. Här får man möjligheten att maximalt utnyttja varenda kvadratmeter. En bostad i mycket fint skick där man varit noga med stilrena materialval med en modern tappning.
Perfekt för dig med högre krav och där önskan är att bara kunna flytta in!

Inte nog med att Ni har en spektakulärt magisk utsikt ut över Vätterns skvalpande vågor fortsatt bort mot horisonten från två väderstreck så är bostaden utrustad med en rad olika bekvämligheter. Ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare, goda förvaringsmöjligheter samt handduksvärmare. Ett ljust och härligt kök med goda arbetsytor, två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter, samt ett vardagsrum med direkt utgång mot den trevliga och rymliga balkongen som ger lyxen med direkt utgång mot trädgården.

HSB Brf Norrängen är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, soprum, en trevlig innergård, lekplats, Föreningen har även en stor samlingslokal och två utrustade gäst- /övernattningsrum med wc/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga.

Allt sköts av HSB Service, Boende har inga åtaganden.

Bostaden har ett utmärkt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på sin boendemiljö! -Huskvarna centrum, Vättern, Kroatorpets restaurang/café och utomhusbadet Brunnstorp ligger ett stenkast från lägenheten och en enkel bussresa bort finner man Jönköping centrum.

Karta för Hagstensgatan 5A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-norrangen-jonkopings-kommun-hagstensgatan-5a-21330873

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56136