Utgångspris: 3 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hagstensgatan 2C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 1951

Med en imponerade totalrenovering från golv till tak i samtliga tre våningsplan är detta en bostad i absolut toppskick. De 100 kvadratmetrarna erbjuder sovrum på övre plan, sociala ytor i entréplan med kök, vardagsrum samt öppen spis som höjer mysfaktorn. Enastående panoramavyer mot ett glittrande Vättern med härlig eftermiddag/kvällssol i båda planen. Hela bostaden är totalrenoverad under 2022/2023.

Framsidan pryds av en trädgård samt ett inglasat uterum intill entrén med goda möjligheter för den presumtive köparen att förädla detta vidare. Invändigt väntar en exklusiv atmosfär med genomtänkta materialval och infällda spotlights i taket med möjlighet att styra via appen Plejd. I entréplan finns genomgående vattenburen golvvärme under klinkergolvet. Här har man dessutom byggt ut ett extra badrum vilket är unikt, numer finns ett badrum på entréplan och övre plan. Båda badrummen innehar våtrumscertifikat.

Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare fönsterpartier åt två väderstreck, plats finns för större möblemang och öppna spisen ramar in rummet vackert. I fil ligger matsalen som tillsammans med köket knyter an en härlig social punkt när vänner och familj är på besök. Köket är stilrent och fullutrustat med allt som kan önskas samt bänkskiva i sten.

På övre plan hittar vi bostadens samtliga sovrum, numera med god förvaring via garderober med skjutdörrar. Utöver detta finns mindre klädkammare för ytterligare förvaring. Ett stilrent badrum i mörka toner. Från de stora sovrummen nås balkongen som vetter mot stadens västra delar och varje dag är en ny upplevelse med Vättern utanför.

I källarplanet finns extra utrymme för både förvaring och kreativitet med ett extra rum, perfekt som kontor eller spelrum för barnen. Utöver detta finns även matkällarförråd.
Härifrån nås även föreningens källarutrymme där ytterligare ett förråd medföljer bostaden. I föreningens utrymme finns dessutom cykelrum samt tvättstuga med egen tvättmaskin som medföljer.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda & Kristian Ceylan!

Karta för Hagstensgatan 2C

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-norrangen-jonkopings-kommun-hagstensgatan-2c-21295343

Avstånd till vatten: 50

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56136