Utgångspris: 1 100 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hagstensgatan 12C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 1951

En väldisponerad etta med extra svängrum och bonusutrymmen. Balkong på nästan hela 7 kvm som vetter mot väst gör ingen besviken. Den magiska utsikten från både kök, rum och balkong över Vättern, Huskvarna, Sandbankarna vid Rosenlund och Jönköping, följer årstiderna, vädret och dygnets alla timmar. Här kan man lätt bli kvar hela dagen och bara njuta. Vill man röra lite på sig så finns ett bra gym även det med vätterutsikt samt en relax, två hus bort. Självklart kan man även ta sig en skön promenad längs med Vätterns kant och vid varma sommardagar även ta sig ett dopp!

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med god avhängning och förvaring. Stilrent kök från Kvik i vitgråskala som kombineras med en vitlaserad massiv ekbänkskiva. Stambytt helkaklat badrum i vitt och beige. Vardagsrummet är rymligt och ger flera alternativ till möblering. Genomgående ljusa väggar och på golvet ligger trestavig ekparkett.

Förråd på vinden och ytterligare ett i källaren.

All el är utbytt och jordfelsbrytare är installerad. Viss el är även inkopplad med Plejd och går därmed styra från telefonen.

Utöver bostaden har man tillgång till en samlingslokal, två övernattningsrum, gym, bastu/dusch. Flertalet tvättstugor varav en rakt ner i källaren där även cykelförvaring finns.

Busshållplats och några kliv bort och utökas promenaden nås även ett café, båthamn, brygga med badmöjligheter och bra motionsspår. Smidigare och närmre till allt blir svårt att få!

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Karta för Hagstensgatan 12C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-norrangen-jonkopings-kommun-hagstensgatan-12c-21274077

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56136