Utgångspris: 1.750.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hagagatan 9

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 2016

Varmt välkommen till denna moderna 3 rum och kök, nyproducerad 2016 med garanterad parkering!

Här välkomnas du, bara en trappa upp från markplan utav en rymlig hall med gott om plats för att hänga av sig kläder i form av klädhängare och garderober. Vidare finner du det rymliga vardagsrummet med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i söderläge som är lättmöblerat för såväl loungemöbler eller mindre matgrupp. I anslutning till vardagsrummet ligger köket lite gömt men ändå med öppen planlösning ut mot vardagsrum för det sociala umgänget. Köket är modernt med vita skåpsluckor och bänkskiva i sten. Utrustningen består av kyl, frys, ugn, spis samt diskmaskin. Vidare hittar du de två sovrummen, ett lite större med plats för dubbelsäng och förvaring och ett lite mindre som är perfekt att nyttja som barnrum eller kontor. Badrummet är helkaklat i grått och består bl.a av tvättmaskin och torktumlare, allt för att förenkla vardagen. Läget på lägenheten är praktiskt med närhet till city, goda kommunikationer och närhet till E4:an som möjliggör ett flexibelt pendlande.

Haga erbjuder goda kommunikationsmöjligheter då området trafikeras av tätortsbussar.
Området angränsar till golfbana och vackra strövområden. I omgivningarna finns bland annat idrottsanläggningar, motionsspår, flertalet aktiva idrottsföreningar och Skogskyrkogården som är ett område känd för sin speciella naturkaraktär. I närheten av området finns förskola, fritidshem samt grundskola.
Det här är ett bostadsområde i Jönköpings sydvästra del. Ett trivsamt område som ligger i utkanten av Jönköping men som ändå har närhet till de centrala delarna. Det nya bostadsområdet Skeppsbron når du på bara ett par minuter med cykel.

Välkommen att trivas!

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Hagagatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-haga-jonkopings-kommun-hagagatan-9-20957655

Avstånd till vatten: 750

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55474