Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Villa Hagafors Hagagatan 14

  • Antal rum:
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 1966

Detta hus är en oas av gästfrihet och möjligheter till gemenskap. Det rymliga och nyrenoverade köket är perfekt för att bjuda in till stora middagar och sociala tillställningar. Med generösa ytor kan huset enkelt anpassas efter dina och familjens önskemål och krav. För hundälskare är det en idealisk plats med en inhägnad trädgård och en praktisk hundlucka i källaren, samt tillgång till den natursköna omgivningen med avkopplande promenader.

På sommaren blir huset ännu mer lockande, med solen som skiner på tomten från morgon till kväll och en inglasad altan där du kan njuta av kvällssolen. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område, är detta hemmet perfekt för avkoppling och familjevänliga aktiviteter.

Förvaringsutrymmen är det gott om, inklusive ett praktiskt hobbyrum som passar för den händige. Med sovrummen placerade i varsin ände av huset, och varje sovrum med eget badrum, finns det gott om utrymme för avskildhet och privatliv. Det finns även enkla lösningar att skapa ytterligare två sovrum för att den stora familjen ska få plats.

Området har mycket att erbjuda med närhet till en varm sjö, vacker natur och trevliga grannar. Aktiva samhällsföreningar ger möjligheter till gemensamma aktiviteter året runt, med allt från våffelsöndagar till julmarknader. För den som älskar utomhusaktiviteter finns fina promenadstråk, svampplockning i skogen och en tennisbana i närheten. För hästintresserade finns flera stall i närheten.

Med närhet till sjöar och en pulkabacke som blir populär bland barnfamiljer, är detta område perfekt för en aktiv livsstil. Nära till bekvämligheter som pizzeria och livsmedelsbutik, och med en idyllisk och växande omgivning, är detta hus en dröm för den som söker det lantliga livet med moderna bekvämligheter. I Svenarum finns busshållplats för att enkelt kunna pendla till Jönköping och Vrigstad.

Välkommen hem!

Karta för Hagafors Hagagatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-125m2-hok-vaggeryds-kommun-hagafors-hagagatan-14-21338547

Avstånd till vatten: 1300

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56793