Småland i våra hjärtan

Kategori: Habo kommun (Sida 1 av 2)

Kostigen 29 – 2 rum – Habo kommun

Utgångspris: 1.400.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kostigen 29

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 53 m²
 • Byggår: 2022

Välkomna till denna mysiga och fint planerade hörntvåa, där allt är nytt och fräscht. Hela denna del av Bränninge kännetecknas av underbart mysiga kvarter där det andas positiva vibbar och unga som gamla mår bra och man trivs med sitt område året om! Denna lägenhet ligger i ett härligt läge med kvällssol till solen går ner och här har man dessutom en egen trädgårdsyta som man disponerar för sig själv. Ett bra sovrum, ett fullutrustat kök med matplats i en helt öppen planlösning med det mysiga vardagsrummet, ett stort badrum med duschhörna, wc, handfat med tillhörande arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Snygga parkettgolv, målade väggar överallt och underbart ljusinsläpp via alla fönster som finns i två vädersträck. Den stora terrassen erbjuder sköna stunder i solen och går man ut i trädgården kan man få uppleva solen till den går ner helt. Köket har snygga kökssnickerier från Vedum, rostfria vitvaror i form av micro, hel kyl och hel frys från Bosch och snygga grå bänkskivor kombinerat med vitt stänkskydd och vita luckor. Bilen parkerar man smidigt utanför och i anslutning till parkeringsytan till höger om huset finns ett eget utomhusförråd samt en mysig gemensam uteplats med pergola, bord och stolar. Här finns också ett praktiskt cykelförråd. Lägenheten säljs på ritning då det än så länge är en byggarbetsplats men Henrik Holm har sålt projektet åt OBOS och kan svara på alla frågor ni kan tänkas ha och är väl insatt i ekonomi, tillval, garantier mm. En fördel här är att den ekonomiska planen nu är klar och man vet vad årsavgiften kommer att vara initialt och här kan man köpa nyproduktion med supersnabb inflyttning. Tänkt inflyttning är den 22 februari 2023. Månadsavgiften som höjts pga det rådande ränteläget i samhället kommer OBOS att kompensera alla kunder för med halva höjningen ( 50%) vilket blir mycket positivt för er som blir medlemmar i OBOS. Se info under punkten ekonomi.

Karta för Kostigen 29

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-branninge-habo-kommun-kostigen-29-19539022

Avstånd till vatten: Ungefär 2,3 km till vatten (Vättern)

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56636

Slåttergatan 25 – 1 rum – Habo kommun

Utgångspris: 950.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slåttergatan 25

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 24 m²
 • Byggår: 2022

Nyproducerad och kvadratsmart! Lägenheten håller genomgående en god standard på både materialval och vitvaror. De välutnyttjande kvadratmetrarna bjuder på genomgående ekparkettgolv med uppvärmning via vattenburen golvvärme, ett kök i modern tappning, helkaklat badrum med kombinerad tvätt och torktumlare för maximal komfort, samt en egen uteplats mot väst där du kan njuta av kvällssolens strålar. Brf Kärnekulla Vättervyn är en del av den framväxande stadsdelen Kärnekulla framställt av Tosito, där hållbarhet och kvalité står i centrum. I föreningen finns det tillgång till bastu, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt en parkeringsplats vid inflytt. I kärnekulla har du naturen som granne i alla vädersträck. Vättern, en kort promenad bort och rogivande skog runt husknuten. Är du jakt efter bär kan du hitta guld i dolda vrår – och säkerligen ett och annat smultronställe för picknick.

Karta för Slåttergatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-karnekulla-habo-kommun-slattergatan-25-19488778

Avstånd till vatten: Ungefär 550 m till vatten (Vättern)

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56637

Maskrosstigen 11 – 2 rum – Habo kommun

Utgångspris: 1.550.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Maskrosstigen 11

 • Antal rum: 2 rum
 • Storlek: 55 m²
 • Byggår: 2018

Nu finns det en möjlighet att förvärva detta smidiga och lättskötta boendet i Habo. För er som letar efter en superfin bostadsrätt om 2ROK i markplan och med uteplats där ni kan njuta av den härliga kvällssolen har nu möjlighet att förvärva denna pärla. Bostaden är välplanerad och har en trevlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Till vänster om vardagsrummet nås sovrummet och från vardagsrummet finns även utgång till en underbar uteplats där ni kan njuta av eftermiddag/kvällssol! I hallen finns avhängningsmöjlighet direkt till vänster och i anslutning till hallen nås även ett rymligt badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett yttre förrådsutrymme utrustat med hyllsystem för optimal förvaring. Från Maskrosstigen har ni gångavstånd till Habo centrums utbud av matvarubutiker, konditori, bibliotek, kläd och skobutiker, pizzeria, gym. etc. Varmt välkomna på visning eller kontakta ansvarig mäklare Jaklin Saado 0708-158531 för mer information.

Karta för Maskrosstigen 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-habo-habo-kommun-maskrosstigen-11-19533315

Avstånd till vatten: Ungefär 1,9 km till vatten (Vättern)

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56636

Blåmesgatan 41 – 3 rum – Habo kommun

Utgångspris: 1.650.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Blåmesgatan 41

 • Antal rum: 3 rum
 • Storlek: 74,9 m²
 • Byggår: 1984

Unik möjlighet till ett topprenoverat och bekvämt hem för såväl ung som gammal! För er som känner att huset blivit för stort och för mycket att ta hand om eller er som vill ta steget från lägenhet till mer huskänsla. Här finns nu en bostad som bockar av det mesta på mångas önskelistor! På gavel där ljuset får stråla in genom fönster i två väderstreck ligger denna radhuslägenhet om 74,9 kvm. Stor hall med golvvärme, två sovrum, kök med matplats, badrum med golvvärme, en avskild tvättavdelning, samt gott om förvaring. Från rymligt vardagsrum nås trädgården med inglasat uterum och altanen. Läget är ett av föreningens absolut bästa, söderläge som bjuder på många soltimmar och en påtaglig känsla av villaträdgård. Blåmesgatan ligger i villaområdet Kråkeryd där ni har närhet till stadens puls men ändå landet runt hörnet. Bara några hundra meter från denna bostad finns fina kommunikations möjligheter med buss mot Jönköping. I området finns både skola/förskola inom gång o cykelavstånd vilket gör att barnen redan från årskurs ett kan gå själva. I närhet finns också Habos stora idrottsanläggning ”slätten” med tex. fotbollsplaner, beachvolleyboll, padel, tennis och vintertid spolas det isbana. Så med andra ord, längtar du till en smidig vardag i ett tryggt område, så är det Blåmesgatan 41 du skall bo på. För mer information kontakta ansvarig mäklare Jaklin Saado 0708 – 158531

Karta för Blåmesgatan 41

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-habo-habo-kommun-blamesgatan-41-19531256

Avstånd till vatten: Ungefär 1,1 km till vatten

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56633

Hjovägen 29B – 1 rum – Habo kommun

Utgångspris: 995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjovägen 29B

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 36 m²
 • Byggår: 2021-2022

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk takvåning i en underbar miljö. Modern design med fina materialval präglar denna fina lägenhet. Parkettgolv i ek med golvvärme i samtliga rum, exklusivt badrum från Badhuset och kök från Electrolux Home. Ett smidigt och lättskött boende där planlösningen erbjuder ett ljust och modernt hem. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, sophämtning, förråd och parkeringsplats. Brf Lybäcksdalen erbjuder en härlig blandning av bostäder, centralt i Habo – samtidigt som man får naturen som närmsta granne. En egen oas inbäddad i grönska – allt i en parkliknande miljö. Föreningens byggnader har en modern utformning som smälter samma med naturen omkring. Här finns det även parkeringsplatser och carport med solpaneler, allt för ett grönt tänk och som bidrar till en energieffektiv uppvärmning av föreningens byggnader. För de små liven finns här även en lekplats. Promenadavstånd till Habo centrum! Varmt välkommen!

Karta för Hjovägen 29B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-habo-habo-kommun-hjovagen-29b-19512035

Avstånd till vatten: Ungefär 2 km till vatten

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56631

Vätterglimten 19 – 5 rum – Habo kommun

Utgångspris: 4.595.000 kr

Beskrivning av Villa Vätterglimten 19

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 145 m²
 • Byggår: 2006

Nu finns chansen att investera i en välvårdad och trevlig villa på populära Sjogarp. Villan är idylliskt belägen – inbäddad i natursköna omgivningar och med vacker utsikt över Vättern. Här bor du dessutom bekvämt med allt i ett plan och dessutom ett vidbyggt garage med högt i tak! Bostaden har en optimal funktionell planlösning där såväl exteriört som interiört ger ett mycket välbyggt och välskött intryck. Bostaden erbjuder ett större sällskapsrum, fyra sovrum samt ett rymligt kök. Detta är ett perfekt val av boende för köparen som är ute efter ett hus i ett plan, rymligt garage och med närhet till såväl grönområde, härliga promenadslingor, badmöjligheter samt både Habo och Jönköping. Varmt välkommen på visning!

Karta för Vätterglimten 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-habo-habo-kommun-vatterglimten-19-19511560

Avstånd till vatten: Ungefär 450 m till vatten (Vättern)

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56635

BRF Vitsippsparken – 4 rum – Habo kommun

Utgångspris: 3.250.000 kr

Beskrivning av Lägenhet BRF Vitsippsparken

 • Antal rum: 4 rum
 • Storlek: 102 m²
 • Byggår: 2022

Pampig våning om fyra rum och kök med dubbla balkonger och dubbla badrum, belägen på våning 5 av 6, i 6-våningshuset. Här är det öppna ytor, walk-in-closet, rymligt vardagsrum samt balkonger med både morgon-och kvällssol! Nu planerar GBJ Bygg och OFAB Förvaltnings AB tillsammans att bygga 54 bostadsrätter om 1-4 rok i natursköna ”Vitsippsparken” i Habo. Lägenheterna kommer att fördelas på ett 6 våningshus och ett 10 våningshus – samtliga bostäder får egen uteplats eller balkong. I månadsavgiften ingår både värme och skötsel av gemensamma utrymmen. Här kommer fokus att vara på högkvalitativa materialval, smidighet som bilplats utanför husen samt parkkänsla i området. I markplan, på 10-våningshuset, kommer det att finnas en övernattningslägenhet och på plan 10 kommer det att finnas en gemensamhetslokal med bastu och takterrass. Alla lägenheterna i både hus 1; 10-våningshuset och hus 2; 6-våningshuset kommer att ha tillgång till faciliteterna belägna i 10-våningshuset. Flera av bostäderna kommer även att få härlig utsikt mot Vättern. De nya bostäderna är centralt placerade med gångavstånd till Habo centrum och har goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Jönköping. Prel. tillträde kv. 4, 2023. Beläget i lugnare villaområde med förskola och skola alldeles intill! För mer information gå in på hemsidorna nedan: https://www.gbjbygg.se/projekt/bostadsratter-i-habo/ https://www.gbjbygg.se/bostad/att-kopa-nyproducerad-bostadsratt-steg-for-steg/ Välkommen med din intresseanmälan redan idag: [email protected] Missa inte din chans att köpa en bostadsrätt med fantastiskt läge!

Karta för BRF Vitsippsparken

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-habo-habo-kommun-brf-vitsippsparken-18281791

Avstånd till vatten: Ungefär 1,6 km till vatten (Vättern)

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod:

Vätterängen 36 – 5 rum – Habo kommun

Utgångspris: 3.250.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Vätterängen 36

 • Antal rum: 5 rum
 • Storlek: 112 m²
 • Byggår: 2021

Så skön, så fager och elegant med bostadsrättens bekvämlighet och trygghet men med radhusets glans oh frihet, allt i ett på ett nästan oförskämt bra sätt. Fantastisk möjlighet att förvärva en av radhusen i etapp 1 Fiskebäck Sjöstad som såldes slut mycket fort Här är läget helt unikt med en obruten Vätterutsikt och uteplatser som fångar in solen från morgon till kväll. Obruten vätterutsikt från båda våningsplanen och altanen. Nuvarande ägare gjorde ett flertal tillval vid sitt köp som synnerligen genererar en extra flärdfylld känsla! Med endast ett år sedan inflyttningen finns fortfarande den nybyggda och orörda känslan kvar i bostaden. Huset erhåller en mycket hög standard där det nordiska ljuset och elegansen står i centrum i samklang med gedigna material. Golvvärme, ekgolv, helkaklade badrum med designbadkar och takdusch, separat tvättstuga och kök från Vedum är några av husens många attribut. Planlösningen ger möjlighet till flexibilitet i antal rum med upp till 4 sovrum och 2 allrum. Notera det fantastiska ljusflödet som flödar in från de generösa fönsterpartierna och dess inbyggda playedstyrda belysning. För att fånga in solen optimalt erhåller huset flera uteplatser med ritning mot olika väderstreck. Entrésidan bjuder in med uteplats, en terras med kvällssol och carport. Baksidan har ett trädäck som sedermera sammanstrålar med en täppa. Här är friheten och livskvaliteten hög och kraven låga. Ett nybyggt bostadsrättsradhus är sannerligen en bostad för livsnjutaren. Hoppas att vi ses på visningen/Ellinor Särnborg

Karta för Vätterängen 36

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-fiskeback-sjostad-obruten-vatterutsikt-habo-kommun-vatterangen-36-19487117

Avstånd till vatten: Ungefär 350 m till vatten (Vättern)

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56635

Hjovägen 29C – 1 rum – Habo kommun

Utgångspris: 1.050.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Hjovägen 29C

 • Antal rum: 1 rum
 • Storlek: 36 m²
 • Byggår: 2021-2022

Med modern design och fina materialval finner ni här en lägenhet i nyskick. Ekparkett med golvvärme, exklusivt badrum från Badhuset och kök från Electrolux Home. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, sophämtning, förråd och parkeringsplats. Bostaden har ett unikt och fritt läge på ena gaveln, med en rogivande vy mot naturen. Njut av den porlande bäcken och solens strålar större delen av dagen. Brf Lybäcksdalen erbjuder en härlig blandning av bostäder, centralt i Habo – samtidigt som man får naturen som närmsta granne. En egen oas inbäddad i grönska – allt i en parkliknande miljö. Anmäl ditt intresse redan idag för mer information! Varmt välkommen!

Karta för Hjovägen 29C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-habo-habo-kommun-hjovagen-29c-19436617

Avstånd till vatten: Ungefär 2 km till vatten

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56631

Skyttevägen 8B – 4 rum – Habo kommun

Utgångspris: 2.100.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skyttevägen 8B

 • Antal rum: 4 rum
 • Storlek: 108 m²
 • Byggår: 1992

Än en gång har vi fått förmånen att förmedla en av dessa trevliga bostadsrätter, denna gång Skyttevägen 8B. Letar ni efter ett lättskött, smidigt & fräscht boende med egen trädgård kommer detta boende med största sannolikhet falla dig i smaken. Brf Bondetolvan bjuder, som kanske namnet antyder, på en lantlig och idyllisk känsla i populära kvarter där det finns närhet till alla bekvämligheter . Denna bostadsrätt har en lättskött och alldeles lagom trädgård som passar utmärkt för såväl familjen som den med gröna fingrar. Bostaden har en bra planlösning som passar hela familjen. På entré plan finns hall, badrum, kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en kamin som ger såväl en god värme som en hög mysfaktor. Från vardagsrummet finns utgång till ett uterum, altan & trädgård. För den som önskar fler sovrum så går det enkelt att dela av vardagsrummet för att skapa ett till sovrum. En våning upp finns två sovrum, ett trevligt allrum( går att dela av för den som önskar ett till sovrum) och badrum. Bostaden är i toppskick och bara för nästa ägare att flytta in. Sammanfattningsvis en perfekt hybrid mellan ett friköpt hus och en lägenhet, där du får ditt ”egna” samtidigt som du slipper tråkigt yttre underhåll – du sköter enbart trädgården och underhållet på insidan. Här bor ni i lugnt villakvarter och med närhet till skola/förskola, natur, motionsslingor, samt kortare avstånd in till Habos centrum med affärer och tågkommunikation. I Habo centrum finns shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera. Välkommen till Skyttevägen 8B! Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072-666 94 17 för mer information.

Karta för Skyttevägen 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-branninge-habo-kommun-skyttevagen-8b-19239156

Avstånd till vatten: Ungefär 2,3 km till vatten

 • Habo kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 56634
« Äldre inlägg