Utgångspris: 1 550 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gustaf Adolfs väg 4

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 1964

Varmt välkommen till Gustaf Adolf väg 4 och en mycket välplanerad och hemtrevlig fyra. Hemmet bjuder på ett riktigt fint ljusinsläpp med sina fönster i tre olika väderstreck. Nuvarande ägarna har nyligen öppnat upp köket mot hallen vilket ger en trevlig rymd i lägenheten samtidigt som du får ett större kök. Boendet har gedigna trägolv och ljusa väggar som ger hela bostaden ett fräscht intryck.

Köket som renoverades 2020 bjuder på inredning i en grå ton, bänkskiva i trä och stenskiva som stänkskydd, stilrent och snyggt. Framför ett stort fönster får matbord för fyra personer plats. Utrustningen består av hel kyl och frys i rostfritt utförande, inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin.

Ett stort sällskapsrum som ger utrymme för flera möbleringsmöjligheter, här får matbord, soffgrupp och TV gott om plats. Här i sällskapsrummet är golvet nylagt och taket pryds av spotlights. Stora fönster i två väderstreck låter ljuset strömma in. Sällskapsrummet förlängs i och med den stora, inglasade balkongen som ger hemmet ett rum till att vistas i. Med sitt härliga toppläge bjuds du på en läcker utsikt.

Vidare har hemmet tre bra sovrum med fina golv och ljusa väggar. Det största av sovrummen ligger i anslutning till sällskapsrummet. De andra två sovrummen är lika stora och passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet är helkaklat och har dusch, toalett, handfat med kommod, handdukstork och spegel.

HSB Opalen är en välskött och omtyckt förening. Bosätter du dig här på Gustaf Adolfs väg har du gångavstånd till förskola/skola, köpcentrumet Giraffen med hela dess utbud, Skälbys strövområden och endast en kort väg med cykel eller bil in till centrum.

Väl mött på visning!

Karta för Gustaf Adolfs väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-oxhagen-kalmar-kommun-gustaf-adolfs-vag-4-21293207

Avstånd till vatten: 1600

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39238