Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gullvivegatan 6G

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 2021

Med stor glädje presenterar jag Gullvivegatan 6G. Här är allt i nyskick och håller mycket hög kvalité. Hemmet som är 72 kvadratmeter stort har mycket att erbjuda, bland annat en magisk terrass med utsikt över nyskapade kvarteret Björnhovda Gård som ståtligt växer fram. Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar med träpanel och trygg gemensam innergård. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats.

Lägenheten är fördelad över tre rum och kök som uppfyller både sociala och kvalitativt högt ställda krav. Hemmet har en öppen planlösning med kök i fil med det soliga vardagsrummet som erbjuder flera inredningsalternativ. Ett rum som är enkelt att trivas i, mycket tack vare rikt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Badrummet är givetvis helkaklat och de två sovrummen är välplacerade. Den redan nämnda terrassen har utrymme för generöst utemöblemang och är den härlig plats att umgås med vänner på under soliga dagar.

Välkommen att bosätta dig med närhet till allt som krävs för en bekymmersfri vardag. Det vill säga gång och cykelavstånd till skola, sköna löprundor, gym, Ölands köpstad och självklart vackra Kalmarsund. Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Skogen och naturen ett stenkast bort samt havet med fantastiska badmöjligheter når du på cykel inom ett par minuter. Färjestaden erbjuder bra skolor, förskolor, ett gediget serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum samt det omåttligt populära hamnområdet med restauranger och caféer.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Gullvivegatan 6G

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-farjestaden-morbylanga-kommun-gullvivegatan-6g-21330006

Avstånd till vatten: 1200

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38632