Utgångspris: 1 190 000 kr

Beskrivning av Villa Gullabovägen 52

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 1932

Lantligt och naturnära läge, det är vad du möts av på Gullabovägen 52!
Det här passar både till dig som söker efter en permanent villa likväl som ett fritidshus. Här är det bara att flytta in då mycket av det som går att renovera är renoverat.
Praktiskt och smidigt vattenburet värmesystem samt kommunalt vatten och avlopp gör det enkelt för dig att bara komma igång med att bo och njuta här på en gång.

Välplanerat hus i 1,5 plan där du på entréplan har stora och luftiga ytor med kök och vardagsrum samt ett sovrum. Köket är helrenoverat under 2022 och likaså alla ytskikt i hela huset där det är genomgående ett trämönstrat klickgolv. Det är ett modernt kök där det dessutom står en fungerande vedspis. På övervåningen finns det ytterligare två sovrum samt ett duschrum med toalett, detta renoverades 2018. Källaren är en grovkällare där det förutom förvaringsutrymme finns en tvättstuga och pannrum. Uppvärmningen är ett vattenburet system där det 2019 kopplades på en luftvatten värmepump med utomhusdel.
Förutom huset har du här även ett bra gårdshus där man 2019 bytte taket på hela byggnaden. Gårdshuset används idag för djurhållning där man har både hundgård, inhägnad för fåglar samt en hage för getter.
Den stora trädgårdstomten bjuder in till att kunna hägna in delar av den för att ha betesdjur som går och tar hand om gräsmattan.

Bor du i Gullabo kommer du in i ett samhälle med en stark sammanhållning och gemenskap där det finns aktiviteter både för stora som små. Skola finns från F-3. Det är väl värt att besöka de gårdsbutiker som finns runtomkring i Gullabo där det går att hitta mycket lokalproducerat.
Här har du även närheten både till Torsås som kommunens centralort där du har en bra service med livsmedelsbutik, restauranger, apotek, hälsocentral, tandläkare och skola från F-9.
Vissefjärda ligger på ungefär samma avstånd och har också ett stort utbud av service. Du kommer även snabbt ut på riksväg 27 som går åt antingen Karlskrona åt ena hållet eller Emmaboda åt andra.

Karta för Gullabovägen 52

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gullabo-torsas-kommun-gullabovagen-52-21352755

Avstånd till vatten: 4600

  • Torsås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: