Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Villa Grytbäcksvägen 2

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 1927

Hemtrevligt sekelskifteshus med en generös trädgård i natursköna Sommen.

Entréplan inrymmer en välkomnande hall med klinkergolv. Här finns också en gäst-wc med kakel och klinkers. Det rymliga köket erbjuder en bekväm matplats och i det ljusa vardagsrummet finns gott om utrymme för en soffgrupp. Direkt från vardagsrummet kommer du till ett integrerat, isolerat uterum samt en härlig altan. På övre våningen väntar ett luftigt hallrum som för närvarande används som kontor. Härifrån når du två sovrum, varav det ena rymmer en dubbelsäng. Badrummet är modernt och här finns både WC/Dusch och tvättstuga. På den inhägnade tomten hittar du också ett praktiskt uthus med gott om förvaringsmöjligheter, vedbod samt garage med vidbyggd carport.

Nyinstallerade 3-glasfönster (utförda 2019-2020) bidrar till både stil och energieffektivitet i huset. Värmen kommer från flera källor, såsom direktverkande el och en mysig braskamin. Här finns även fiberanslutning för den moderna kommunikationen.

Här bor du nära sjön Sommen och naturen, med bekvämt avstånd till såväl Tranås som Boxholm och Mjölby. Ett litet samhälle med fantastisk badplats, minilivs/pizzeria, gym samt förskola och grundskola till och med åk 6.


Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

Karta för Grytbäcksvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-tranas-kommun-grytbacksvagen-2-20758935

Avstånd till vatten: 250

  • Tranås kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57361