Utgångspris: 2.195.000 kr

Beskrivning av Villa Grönvägen 68

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 167 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till en härlig familjevilla med uteplats och braskamin!

Hallen är rymlig med ett underbart golv. Du ser rakt igenom köket och ut på baksidan och tar dig via hallen både till vardagsrummet och köket som hänger ihop i ett enda stort härligt rum. Här finns plats för alla!
Från hallen vid entrén når du även det största sovrummet med gott om garderober och egen toalett. Både rummet och toaletten är nyrenoverade och ger en modern känsla.

I vardagsrumsdelen kan du mysa framför braskaminen vid TV:n eller krypa upp i soffan med en bra bok. Vid matplatsen finns plats för långbord när det är dags för fest. Rummet hänger ihop med köket på ett mycket trevligt sätt. Här umgås ni och trivs både i vardagen eller när ni har gäster. Köket har en bardiskdel mot matplatsen, vilket ger en öppen känsla och även är praktiskt vid uppdukning av mat.

Från köket kliver du ut på de solvarma stenarna på uteplatsen. Tack vare vinkeln vid det extra sovrummet i garagedelen har du en hörna med lä och insynsskydd där du kan njuta av lugnet. Trädgården är stor med en liten sittplats även vid sidan av huset och stora ytor för lek eller odling på baksidan.

Innanför köket hittar du husets tvättstuga. Tvättstugan är fräsch med gott om arbetsbänkar. Vidare från tvättstugan kommer du till den delen av huset som erbjuder stor flexibilitet beroende på var i livet du och din familj befinner er. Rakt fram finns ett badrum med dusch, toalett och bastu. I bastun kan du koppla av efter en lång arbetsvecka eller ladda upp inför kvällens fest. Den här delen av huset har egen ingång från framsidan och mot baksidan ligger ett stort extra rum som med fördel kan nyttjas för uthyrning eller till tonåringen som vill ha något eget eller helt enkelt ett bekvämt boende för era gäster. Rummet har luftvärmepump och mekaniskt ventilerat golv. Även från detta härliga rum kliver du via altandörren direkt ut på den stenlagda uteplatsen. Förutom det här rummet finns även flera förrådsrum och garage i den här delen av huset.

Vi går tillbaka till entrén där vi började. Här leder en svängd trappa oss upp till övre plan där vi möts av en stor öppen yta. Här kan du skapa ett extra allrum för barnen när de har kompisar så de kan ha övervåningen för sig själva, eller varför inte ett hemmakontor. Här på övre plan finns tre sovrum, varav ett riktigt stort. Intill det största sovrummet hittar du även ett fräscht och stilrent badrum med badkar för skön avkoppling.

Det här är en villa för en stor familj eller dig som ofta har gäster, eller vill ta chansen till en extra inkomst i form av uthyrning. Eller kanske har du en verksamhet där du behöver en separat del intill bostaden. Villan ligger centralt med nära till förskola och både grundskola och gymnasium. Det är nära till allt för dig som är aktiv! Känslan att på ett par minuter rulla ner till Svartbäcksmåla på din mountainbike, gå bort till simhallen/bowlinghallen/gym på ett par minuter eller knyta på dig din Nybro Vikings halsduk och gå ner till ishallen för att heja fram hemmalaget på en match tillsammans med många andra i Nybro. Här finns också vackra Linnéasjön och Joelskogen med bad i sjön eller simhallen, lekplats, utegym och belyst motionsslinga.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Grönvägen 68

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-nybro-nybro-kommun-gronvagen-68-21293574

Avstånd till vatten: 200

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38234