Utgångspris: 2 100 000 kr

Beskrivning av Villa Grönvägen 28

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 159 m²
  • Byggår: 1961

Välkommen till denna arkitektritade villa på en av Nybros mest eftertraktade gator, Grönvägen 28. Detta familjehem utgörs av 159 kvadratmeter boyta och 138 kvadratmeter biyta, fördelat över två plan och en rymlig källare. Huset står stadigt och är byggt med påkostade val, idealisk för dig som vill sätta din egen prägel på hur du bor då huset behöver uppdateras interiört.

När du stiger in genom den välkomnande entrén möts av entreplanet som har sovrum, gäst-wc, kök, matrum och ett storslaget sällskapsrum med en mysig eldstad, perfekt för stora bjudningar. Härifrån nås din privata uteplats som vetter mot husets baksida där du kan njuta av lugnet och grönskan. En trappa upp finns tv-rum, tre rymliga sovrum, badrum och separat toalett. Källaren är en skattkista av förvaringsmöjligheter. Här finns flera förrådsytor som håller dina ägodelar organiserade och lättillgängliga. Den mysiga gillestugan som är utrustad med en eldstad ger en extra dimension till hemmet och kan användas som ett extra sällskapsrum, hemmabio eller spelrum. Utöver det finns en tvättstuga i källaren.

Tomten på Grönvägen 28 är inte bara en plats för huset, utan en fristad för hela familjen. Här erbjuds gott om utrymme för lek, odling och avkoppling. Med närhet till skolor, affärer och grönområden har du allt du behöver inom räckhåll, vilket gör detta till en idealisk plats att kalla hem. Med lite omsorg och kärlek kan detta hus förvandlas till ditt drömhem. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i hjärtat av Nybro. Kontakta oss idag för en visning och upplev själv allt vad detta hem har att erbjuda.

Karta för Grönvägen 28

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-nybro-nybro-kommun-gronvagen-28-21353407

Avstånd till vatten: 400

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38232