Utgångspris: 3 650 000 kr

Beskrivning av Villa Grönvägen 22

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 320 m²
  • Byggår: 1907

Detta är verkligen en unik fastighet och ett fantastiskt hem med stora möjligheter, vi välkomnar er till Grönvägen 22!

Detta fantastiska boende med sin amerikainspirerade exteriör är något alldeles extra. Härliga och väl tilltagna sällskapsytor på entréplan. På övre plan kan man dra sig undan med familjen och här finns upp till 4 stora sovrum. Huset erbjuder en total boarea om ca 320 kvm men ca 50 kvm av dessa utgörs av en separat lägenhet på markplan med egen ingång. Perfekt för uthyrning, generationsboende eller som kontor för din egen verksamhet. Bergvärme garanterar en mycket effektiv uppvärmning och låg elförbrukning. Så boendeekonomin är bra trots de generösa ytorna.

Grönskande och mycket välskött trädgård med stor altan runt mer än halva huset. Stor sidobyggnad med renoveringsbehov men magisk potential för dig som behöver ytor. Verkstad, garage, egen verksamhet eller kanske en blandning av allt? Du bestämmer!

Detta är minst sagt väldigt attraktivt läge i Nybro och här man har verkligen nära till ”allt”. För dig som älskar Nybro Vikings och vill följa deras framfart i hockeyallsvenskan så ligger hallen ca 100 meter hemifrån. Även Victoriavallen och Linneasjön med sin fina badplatsen ligger ”snett över gatan”.

Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka in en på visning!

Karta för Grönvägen 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-centralt-nybro-kommun-gronvagen-22-21324942

Avstånd till vatten: 450

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38232