Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gröna gatan 4

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 38,5 m²
  • Byggår: 1959

Exklusiv och trendig drömetta mitt på attraktiva Torpa/Söder! Perfekt för studenten! – Inflytt möjlig från 1/8-2024!
En enrummare som tagen ur senaste numret av Residence där hela bostaden har en representativ och genomtänkt planlösning. Belägen på våning 5 i en välskött förening med stabil ekonomi. Med en optimal planlösning och modern design erbjuder denna bostad det bästa av stadsboende nära Högskolan, City, kommunikationer, närlivs men också naturnära miljöer. Läget är perfekt där marknaden på Västra torget väntar om lördagarna och är väldigt uppskattat! Där man kan köpa både snittblommor, frukt & grönt och frallor till förmånliga priser. Perfekt rutin och även lokala valmöjligheter. Vardagshandlingen finns nära till hands på både Coop och Ica.

Interiört skapar de vita väggarna en öppen och luftig atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Slå upp dörrarna till din privata balkong och njut av en härlig utsikt. Här kan du koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av solens strålar.
Det moderna och fräscha köket renoverat 2016-2018 av tidigare ägare är både funktionellt och stilrent, perfekt för den som älskar att laga mat eller bjuda in till sociala middagar. Här bjuds både även diskmaskin som möjliggör en enklare vardag. Badrummet är helkaklat i sobra toner och perfekt att addera linne och handdukar efter tycke och smak. Klädkammare i hallen bjuder gott om plats att hänga in flera jackor och skor och används även som städskrubb och för övrig förvaring. Dessutom följer ett källarförråd med lägenheten om ca. 3 x 3 meter för ytterligare förvaring.

Läget är oslagbart! Med närhet till både stadens puls och högskolan har du allt du behöver inom räckhåll. Oavsett om du föredrar shopping, restauranger eller kulturella evenemang är det här din perfekta bas.
Denna bostad är välplanerad in i minsta detalj för att maximera funktionalitet och trivsel. Ge dig själv förmånen att bo i en oas av komfort och stil, där varje dag känns som en lyxig upplevelse. Här kan din inredningsdröm bli verklighet.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och låt dig trivas i ditt nya hem!

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Gröna gatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-grona-gatan-4-21303127

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55336