Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gröna gatan 14

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 44,5 m²
  • Byggår: 1963

Välkomna till Gröna gatan 14 och denna välplanerade 1:a på översta våningen med inglasad balkong. Med närhet till stadspuls, högskola och natursköna parker kan denna bostad nu bli din. På kravlistan kan du bocka av hög charm med fina detaljer som vackra trägolv, lägg därtill en stor balkong med härligt solläge och en fördelaktig avgift i en stabil förening med låg belåning.

Bostaden är yteffektiv och vardagsrummet är en verklig pärla. Här möts du av en generös yta som enkelt rymmer en bekväm soffgrupp med bord och mediamöbel. Här finns även en hörna som passar utmärkt som arbetsplats med skrivbord, perfekt för både arbete och studier. Dessutom finns det gott om plats för en större säng, här finns takskena med draperi uppsatt vilket möjliggör en enkel avskärmning av rummet. Detta ger dig möjlighet att skapa en privat del, perfekt för att dra sig tillbaka och njuta av en stunds ro. Vardagsrummet erbjuder alltså inte bara yta och funktionalitet, utan också möjlighet till personlig anpassning efter just dina önskemål. Ett fönsterparti släpper in generöst med ljus och skapar en luftig atmosfär. Här finns även dörr ut till balkong i västerläge som bjuder in till avkoppling med vy mot den lugna innergården, här kan man även njuta av en fantastisk utsikt mot den vackra stadsparken. Denna oas erbjuder utrymme för möblering som gör det möjligt att skapa en trivsam uteplats med både sittmöbler och grönskande planteringar. Här kan du förlänga säsongerna och njuta av soliga eftermiddagar och ljumma kvällar.

Det ljusa köket är både inbjudande och funktionellt, här finns bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Matbordet är placerat framför ett stort fönster som vetter mot husets innergård, vilket ger en härlig utsikt och ett naturligt ljusinsläpp medan du avnjuter dina måltider. Från den rymliga hallen nås ett stilrent badrum, elegant utformat och med plats för klädvård tack vare en praktisk tvättmaskin. I hallen finns också en klädkammare i bra storlek som erbjuder extra förvaringsutrymme för alla dina kläder och tillbehör som säkerställer att ditt hem alltid är organiserat och välkomnande.

Som medlem i bostadsrättsföreningen Karl kan du känna dig trygg, föreningen kännetecknas av en ekonomisk stabilitet och låg belåningsgrad samt välunderhållna byggnader. Här bor du i en förening som verkligen värnar om både fastigheterna och sina medlemmar, vilket skapar en trivsam och hållbar boendemiljö.

Torpa/Söder är ett mycket omtyckt och centralt område som erbjuder både stadens puls och ett välkomnande lugn. På kort promenadavstånd når du Jönköpings citykärna, där du har tillgång till all tänkbar service, samt Högskolan och Jönköpings Stadspark. Här hittar du allt du behöver i din vardag, från mataffärer och mysiga butiker till restauranger och caféer. De goda bussförbindelserna och närheten till Jönköpings centralstation gör det enkelt att ta sig runt, och för cykelägare är hela staden tillgänglig på under 10 minuter. Här ges även närhet till Friaredalen som bjuder in till lek och spel med trevlig lekplats samt ytor för skate, BMX och parkour. Området är perfekt för både barn och vuxna som vill njuta av utomhusaktiviteter i en naturnära miljö.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Gröna gatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-grona-gatan-14-21367519

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55336