Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gröna gatan 13A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24 m²
  • Byggår: 1934

Välkommen till Gröna gatan 13A!

Charmig 1:a på populära Torpa om 24 kvm som präglas av härligt ljusinsläpp samt högt i tak som ger lägenheten en alldeles speciell charm. En perfekt bostad för dig som student eller förstagångsköpare!

Redan när du tar steget in i denna bostad finner du hemkänslan. Bostaden bjuder på hall med gott om förvaring för sin storlek, ett behagligt sovrum/vardagsrum med plats för både säng, lite soffa och matbord. På golvet ligger vackert fiskbensparkett och de stora fönsterpartier mot friaredalen ger rikligt med ljusinsläpp. Köket har vad som krävs för ett lite mindre kök och även en liten avlastningsyta bredvid. Badrummet är fräscht och går i en lite mörkare kulör bestående av dusch, kommod och wc.
Till lägenheten hör också ett förråd i källaren och ett på vinden där du kan förvara prylar som inte används dagligen.

Brf Kärnan 3 är en trevlig förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad.
Läget innebär närhet till allt och otroligt bra kommunikationer ca. hundra meter utanför porten. Restaurang- och caféutbudet är i toppklass i City och förbättras kontinuerligt. Här bor du mitt bland Torpas småskaliga utbud av blomsterhandlare, butiker, caféer och livsmedelsbutiker. Apotek, vårdcentral, gym och allt du kan tänkas önska dig finns inom räckhåll. Fem minuters promenad till Högskolan/Jönköpings University (JU) för dig som studerar.

Ta chansen att bo centralt, med stadslivets aktiviteter nära till hands – Välkommen!

Förbered dig gärna genom att:
– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Gröna gatan 13A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-grona-gatan-13a-21337877

Avstånd till vatten: 500

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55336