Utgångspris: 3 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gröna gatan 10

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 1963

4 ROK – 95 KVM – Detta välutrustade hem, totalrenoverat 2021, sträcker sig över en yta på 95 kvadratmeter och är utformat med omsorgsfullt utvalda detaljer som lyfter fram en kvalitet som sällan dyker upp på marknaden. Bland bostadens fyra rum och kök hittar vi även två eleganta badrum, varav det ena är en-suite till det ena sovrummet, vilket ger en hög nivå av bekvämlighet. Köket från Marbodal skapar en stilren atmosfär och harmoniserar sömlöst med det öppna konceptet mellan kök och vardagsrum. Ljus strömmar in från tre olika väderstreck.

Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2021 – läs mer om vad som gjorts under den fullständiga beskrivningen. Delar av bostaden är utrustad med Plejd (digitalstyrt belysningssystem). Båda badrummen är renoverade av NP Plattsättning och har gällande våtrumsintyg. Kopia på detta finner du under ”dokument & länkar”.

Denna bostad är idealiskt belägen i hjärtat av Jönköping Söder, i en välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening, Brf Karl. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive ett rymligt varmgarage som nås direkt från bostadens trapphus. Här finns även två biltvättar till föreningens medlemmars förfogande, och många av garageplatserna är utrustade med laddboxar.

Som boende på Gröna gatan 10 njuter du av närheten till stadens alla bekvämligheter och attraktioner. Med gångavstånd till underbara naturområden som Stadsparken, Friaredalen och den populära Munksjö-rundan är detta hem perfekt för den som söker en kompromisslös balans mellan stadsliv och ett naturnära läge.

Karta för Gröna gatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-grona-gatan-10-21315226

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55336