Utgångspris: 1 475 000 kr

Beskrivning av Villa Granstigen 5

  • Antal rum:
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1970

Välkommen till en underbar villa i omtyckta Timmernabben. Detta hem är en oas av bekvämlighet och glädje, perfekt för att skapa ett harmoniskt familjeliv. Med skolor och dagis endast ett stenkast bort, samt en livsmedelsbutik inom gångavstånd, erbjuder detta hem en idealisk plats för familjer.

Stig in i en värld av generösa ytor och en välkomnande atmosfär. Det trivsamma köket, med sin inbjudande design, lockar till gemenskap och matglädje. Här kan ni laga mat tillsammans och njuta av härliga måltider med nära och kära.

Villan erbjuder flera rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. I källaren finns gott om utrymme för både avkoppling och lek. Detta område har potential att förvandlas till en tonårsoas, ett hobbyrum eller varför inte ett hemmakontor.

Den frodiga trädgården är en fristad där lek och vila möts i harmoni. Här finns en pool för varma sommardagar och ett växthus för den trädgårdsintresserade. Den rymliga inglasade altanen erbjuder en perfekt plats för umgänge medan barnen utforskar den gröna omgivningen.

Så missar nu inte chansen att besöka denna pärla som ligger nära alla viktiga bekvämligheter. Här finns allt du behöver för att skapa underbara minnen och bygga en lycklig framtid för din familj. Välkommen hem!

Karta för Granstigen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-103m2-timmernabben-monsteras-kommun-granstigen-5-21356807

Avstånd till vatten: 300

  • Mönsterås kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38471