Utgångspris: 1 725 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gränsgatan 1A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till en otroligt charmig etta med ett attraktivt läge med närhet till Högskolan!

Här bor man i lugn oas med närhet till stadens puls i en helt nyrenoverad lägenhet med mycket charm bevarad. Snedtak och halvmånefönster med spröjs är några detaljer som blir din vardag om du blir nästa ägare av denna pärla. Här erbjuds hög mysfaktor rakt igenom.

Lägenheten om 35 kvadratmeter erbjuder ett kök i bra storlek med plats för matbord, ett sovrum, möblerbar hall med plats för mindre soffgrupp. Därtill finns ett helkaklat duschrum i stilrent utförande. Här finns praktiskt nog även tvättmaskin och torktumlare placerade.

Läget är attraktivt och centralt med allt som vardagen kräver inom räckhåll, här finns närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel.

Här har du en perfekt första lägenhet när du flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet.

Varmt välkommen hem till en lägenhet med ett svårslaget läge!

Karta för Gränsgatan 1A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-torpa-jonkopings-kommun-gransgatan-1a-20266257

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55338