Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Grännavägen 50

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 1934

Letar Ni efter något unikt så har Ni nu chansen! Här erbjuds en vindsvåning på solsidan i Huskvarna med fantastisk panoramautsikt över Vättern. De härligt välvda och höga fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp och från balkongen i västerläge har man en oslagbar utsikt över Vättern, kvällssolen får man på köpet. Därtill finns braskamin för mysstunder, parkeringsplats samt egen uteplats med trädäck i trädgården.

I lägenheten möts man av en luftiga och öppna ytor med vardagsrum och matsal där den fina utsikten gör sig påmind, här kan man njuta av fina solnedgångar från balkongen. Vidare finns två sovrum med bra förvaringsmöjligheter och vy mot föreningens trädgård. Därtill finns ett praktiskt kök med alla bekvämligheter. Ett helkaklat badrum i stilrent utförande med egen tvättmaskin är ytterligare fördel med detta boende.

På husets baksida har man tillgång till sin egna trädgårdsplätt att disponera över, här kan man exempelvis odla eller bara njuta av soliga dagar. Bostadsrättsföreningen har utfört flera stora renoveringar de senaste åren såsom takbyte, fönsterbyte och stambyte från gatan in till huset. Tack vare att föreningen endast består av 6 lägenheter har man möjlighet att vara med och påverka.

Från Norrängen har man närhet till Vättern, här finns fina badplatser, småbåtshamn och trevliga promenadstråk. I närområdet ligger Huskvarna stadspark med omtyckt lekpark och fik. Härifrån nås vandringsstigar som leder till Utsiktsplats och IKHP:s motionsanläggning. Inom bekvämt avstånd nås även populära Kroatorpet där det erbjuds både fika och mat med svårslagen Vätterutsikt.

Härifrån cyklar man till Huskvarna centrum på några minuter, här finns all tänkbar service man behöver i sin vardag. Därtill finns goda kommunikationer med fina bussförbindelser, gång- och cykelvägar och smidig påfart till E4:an.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Karta för Grännavägen 50

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-huskvarna-norrangen-jonkopings-kommun-grannavagen-50-18612375

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56134