Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Villa Granåsavägen 9

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 154 m²
  • Byggår: 1959

Med ett bra läge och med närhet till det mesta Välkomnar vi er nu till denna moderna och charmiga familjevilla på Granåsavägen 9!

Här erbjuds en välplanerad enplansvilla med inredd vindsvåning och ett härligt inglasat uterum och grönskande trädgård på lugn återvändsgata. I bostaden välkomnas vi in i det härliga vardagsrummet som med sina generösa sällskapsytor, fungerande braskamin, stora fönsterparti samt gott om plats för både soffgrupp och matgrupp är en given samlingspunkt. I genomgående planlösning finner vi ett praktiskt kök som är stort och luftigt med tilltagna arbetsytor som underlättar i matlagningen. En trappa upp o vi når bostadens övre plan med snedtak som bjuder på ett väl tilltaget allrum och ett härligt ljusinsläpp tack vare dess takfönster som även ger rummet karaktär. Bostaden erbjuder totalt tre sovrum fördelade på de båda planen. Till huset hör även ett praktisk garage samt en längre uppfart med plats för minst två bilar. Ny el och fiber är installerat. Här lämnas inte något åt slumpen!

I detta natursköna område bor man med närhet till både skolor, barnomsorg, hav, matbutiker och på bara en kvarts promenad når man city. Är detta något som låter lockande är ni varmt Välkomna att boka er på visning!

Karta för Granåsavägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-asa-oskarshamns-kommun-granasavagen-9-18376657

Avstånd till vatten: 850

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57258