Utgångspris: 4 975 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Gråhällsvägen 19

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 1958

Vinterbonat fritidshus endast 30 meter från vattnet där du har egen brygga och direkt närhet till Västerviks vackra skärgård med över 5000 öar, kobbar och skär. Detta är ett unikt ställe med alla bekvämligheter man kan önska av ett fritidshus och här bor du på en hörntomt som gränsar mot lugnt skogsparti. På sjösidan finns ett stort altandäck med praktisk pergola, spabad och slående vyer över havet, Spårö Båk och farleden. Mot vattnet finns dessutom ett inglasat isolerat uterum som med fördel används under stora delar av året.
Villan är i mycket gott skick och innehåller hall, inre hall, vardagsrum med öppen spis öppet mot matplats och kök. Här finns även tre rejäla sovrum och renoverat fräscht badrum med praktisk utgång till altanen och spabadet. På tomten finns dessutom isolerat gästhus och två förrådsbodar med möjlighet till bra förvaring. Solceller finns monterade på taket vilket bidrar till en låg driftskostnad, elbilsladdare finns samt stämningsfull fasadbelysning vid takfoten.
Här bor du i lantliga omgivningar med slående vackra vyer över havet och Tjust vackra skärgård alldeles runt hörnet. Med endast 10 minuters bilfärd når du stadskärnan och alla bekvämligheter. Detta är ett sommarparadis utöver det vanliga och här infinner sig lugnet. Ett perfekt ställe för familj och vänner att umgås på och sommarkvällarna är något alldeles extra när kvällens ljus bjuder på ett makalöst skådespel. Varmt välkomna på visning!

Karta för Gråhällsvägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-vastervik-vasterviks-kommun-grahallsvagen-19-21362955

Avstånd till vatten: 50

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59393