Utgångspris: 225 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Göljemålagatan 23F

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61 m²
  • Byggår: 1962

Välkommen till en rymlig tvåa på 61 kvadrat! Denna gavellägenhet på andra våningen erbjuder ett bekvämt boende med hiss. I hallen finns flera platsbyggda garderober och plats för klädhängare och skoställ.

Rakt fram ligger badrummet, som är rymligt, med dusch och egen tvättmaskin. Ytskikten i badrummet består av våtrumsmatta och våtrumstapet. Praktiskt vädringsfönster finns också i badrummet. Till höger kommer vi in i det ljusa köketsom har två fönster mot mot den trevliga, gröna innergården. Från köksfönstret har du bra uppsikt över barnen som leker utanför eller när du vill se hur det går för boulespelarna när de kör veckans match.
I köket får du plats med köksbord eller en stor köksö om du hellre vill ha det och du har ändå plats för ett vitrinskåp eller liknande. I köket ligger en plastmatta på golvet. Vita köksluckor ger en ljus och fräsch känsla.

Från köket når du sovrummet som har parkettgolv. En mindre platsbyggd garderob finns för förvaring av kläder. Även sovrummet har fönster mot grönområdet på innergården.

Till vänster från hallen ligger det stora vardagsrummet med vacker stavparkett och fönster åt två håll, eftersom lägenheten ligger på husets gavel. Här kan du gå direkt ut på balkongen där solnedgången mot kyrktornet ger en fin utsikt att avsluta dagen med. En markis ger skön svalka när solen ligger på under varma sommardagar. I vardagsrummet får du plats med både matbord och soffgrupp, eller en mysig läsfåtölj för ruggiga höstkvällar.

Nya persienner finns i alla rum.

I källaren finns tillhörande förråd samt tvättstuga och cykelrum. Utanför entrén finns en stor grönyta med boulebana, utemöbler för en fika eller grillfest, gungor och stora öppna gräsytor med träd som ger skön skugga. Om du vill ha mer natur än så är det nära till fina strövområden vid Åkrahällsidrottsplats vid Åkrahälls gymnasieskola. Busshållplats finns runt hörnet på huset.

Det här är verkligen en härlig lägenhet där du bor riktigt bra!
Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Karta för Göljemålagatan 23F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-paradiset-nybro-kommun-goljemalagatan-23f-21344591

Avstånd till vatten: 650

  • Nybro kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38235