Utgångspris: 4 100 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Golfbyvägen 229

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 96 m²
  • Byggår: 1989

Välkommen hem till villa 229 i Ekerums golfby. Här erbjuder vi en bostadsrättsvilla utöver det vanliga, häng med! Vi har 2022 bytt till nya takpannor med integrerade solceller, inte bara på hustaket utan även på förrådet, 6,2 kWp! Otroligt hörnläge med stenlagd, avskild uteplats i sydväst, där vinrankor växer och skapar en härlig plats att samlas på! Trevlig omgärdande natur med syrenhäck och trevliga grönytor inpå huset. Den trevliga balkongen erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Man har utöver det vanliga förrådet även ett tillbyggt kallförråd, huset har utbyggt kök vilket ger totalt 96 välplanerade kvadratmeter med kamin i vardagsrummet. Laddbox till bilen är installerat och en golfbil ingår. För att inte glömma den omtyckta bostadsrättsföreningen men väldigt god ekonomi. Ja ni hör ju, och då har vi bara nämnt några av alla fördelar, för att själv uppleva det här härliga läget är ni varmt välkomna på visning! Här njuter ni av det bästa av två världar, det bekymmerslösa ägandet av en bostadsrätt, med alla friheter och fördelar med en villa!

Ekerums Golfby erbjuder ett underbart läge, även om man inte vill spendera hela semestern på golfbanan. Här har vi närhet till Kalmarsund, sol, bad och vackra solnedgångar. Underbar miljö med trevliga utmärkta promenadstråk, Ekerum Resort med restaurang, padelbana och spa. Närhet till både Borgholm och Kalmar. Här finns något för alla, en plats att trivas och skapa minnen på.

Den välvårdade villan har renoverats kontinuerligt för en hög standard. Vi möts av 96 välplanerade kvadratmeter som rymmer hall, vardagsrum, härligt kök med burspråk, tre rymliga sovrum och två badrum. 2010 renoverades köket och byggdes samtidigt ut, även alla golv i nedre plan byttes och golvvärme installerades. Uteplatsen fick samma år ett lyft med ny stenläggning och plantering. Båda badrummen har totalrenoverats, 2009 och 2012, målning, nya garderober och markiser har man också sett över. 2020 byttes skåpluckorna i köket, elbilsladdaren installerades och även luftvärmepumpen byttes. 2021 nya vitvaror. Förra året gjorde man en stor investering vid byte av takpannor och installation av solceller på hustaket, även på förrådet installerades solceller för bästa möjliga effekt. Detta är ett hus där man tänkt på allt, där du som köpare kan börja trivas från dag ett!

Ekerums golfby är en exklusiv anläggning invid Kalmarsund ca 12 km söder om Borgholm. Här finns en av Sveriges vackrast belägna golfbanor (36 hål), restaurang, pool/relaxavdelning, golfshop, MTB-banor, konferenslokaler och golfbyn bestående av 172 bostadsrättsvillor. Till havet ca 300 meter.

Karta för Golfbyvägen 229

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-ekerum-borgholms-kommun-golfbyvagen-229-21319670

Avstånd till vatten: 350

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38792