Småland i våra hjärtan

Kategori: Gnosjö kommun (Sida 1 av 2)

Hornsgatan 22 – 5 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 675 000 kr

Beskrivning av Villa Hornsgatan 22

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 80 m²
 • Byggår: 1956

På Hornsgatan 22 i Nissafors finner du denna rejäla villa i ett plan och källare. Flera större renoveringar har utförts såsom nya fönster, tak och värmepanna.
Bra planlösning med kök, vardagsrum, badrum och två sovrum i entréplan samt gillestuga och extra sovrum i källaren. Dessutom massor av bra utrymme för förvaring och en stor lättskött tomt på kort promenadavstånd till kommunal badplats.
Området runt Nissafors bjuder på vacker natur och närhet till skog och utomhusaktiviteter.

Välkommen hem!

Planritning kommer inom kort.

Karta för Hornsgatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nissafors-gnosjo-kommun-hornsgatan-22-21337446

Avstånd till vatten: 400

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33592

Slungsås Bylund – 5 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Villa Slungsås Bylund

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 120 m²
 • Byggår: 1885

Varmt välkomna till den småländska drömmen om ett rött hus med vita knutar och med naturen som granne! Här vaknar du upp till fågelkvitter och vindsus.

Endast några få kilometer från samhället Hillerstorp ligger denna sommaridyll och väntar på ny ägare. För dig som drömmer om det röda huset med vita husknutar står nu denna familjevilla till förfogande.
Huset har genomgått flertalet renoveringar för att säkerställa både komfort och modernitet. Med ett nyligen genomfört takbyte år 2022 kan du vara trygg med att husets skydd är i toppskick, samtidigt som den installerade jordvärmen från 2017 erbjuder en effektiv och miljövänlig uppvärmningslösning för både din plånbok och planeten.

Utvändigt bjuder huset in till avkoppling och sociala stunder med både en öppen uteplats och en skyddad altan. Oavsett om du vill njuta av solen eller söka skydd från regnet finns här en plats för dig att koppla av och njuta av omgivningarnas skönhet.

Med närheten till både samhället och naturen har du här det bästa av två världar. Låt denna idylliska plats bli din nya hemmabas där varje dag blir en påminnelse om småländsk livskvalitet och drömhuset med de vita knutarna blir verklighet.

Varmt välkomna att boka er till visning!

Karta för Slungsås Bylund

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gnosjo-kommun-slungsas-bylund-21336338

Avstånd till vatten: 800

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33574

Hästhultssjön 15 – 3 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 

Beskrivning av Fritidshus Hästhultssjön 15

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 67 m²
 • Byggår: 1988

Välkommen till detta charmiga fritidshus som ligger vackert beläget med direkt anslutning till Hästhultssjön. Med inbjudande badstrand och närhet till vatten, erbjuder denna bostad en idyllisk plats för avkoppling och rekreation.

Bostaden, omfamnad av naturen, består av två mysiga sovrum perfekta för avkopplande nätter efter en dag fylld med utomhusaktiviteter. Det rymliga vardagsrummet är inrett för sociala stunder med familj och vänner, med generöst med utrymme för gemensamma aktiviteter eller avkoppling framför en braskamin under kyliga kvällar.

Det fullt utrustade köket inbjuder till matlagning av läckra måltider medan du njuter av utsikten över den omgivande naturen och sjön.

Ett höjdpunkt är det stora inglasade uterummet som ger en panoramautsikt över Hästhultssjön. Här kan du njuta av naturens skönhet och underbara solnedgångar året runt, oavsett väder. Det är den perfekta platsen för att avnjuta din morgonkaffe eller koppla av med en god bok.

Denna egendom erbjuder en perfekt kombination av avskildhet och bekvämlighet med enkel tillgång till sjöaktiviteter som simning, fiske och båtliv. Med en braskamin i vardagsrummet kan du också skapa en mysig atmosfär och njuta av varma, avslappnade kvällar efter en dag ute i naturen.

Oavsett om du söker en fristad från stadens liv och rörelse eller en plats att skapa minnen med familj och vänner, erbjuder detta fritidshus en fantastisk möjlighet att njuta av naturens lugn och skönhet vid Hästhultssjön.

Karta för Hästhultssjön 15

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-gnosjo-kommun-hasthultssjon-15-21306005

Avstånd till vatten: 50

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33574

Bäckafallsvägen 10 – 3 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 695 000 kr

Beskrivning av Villa Bäckafallsvägen 10

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 111 m²
 • Byggår: 1965

Nu finns chansen att förvärva en enplansvilla med källare i Marieholm!

Här erbjuds bl.a. ett inglasat uterum i västerläge med golvvärme som förlänger utesäsongen, och en vacker eldstad i vardagsrummet som värmer gott under de kallaste månaderna.

Tomten, som är inramad av ett vackert järnstaket, rymmer såväl lek som gröna intressen och angränsar till en liten skogsdunge som utgör en naturlig lekplats för de små och som samtidigt skänker ett grannfritt väderstreck.

Bostaden erbjuder i dagsläget 3 rum och kök men kan med enkla medel återställas till den ursprungliga planlösningen med 4 rum och kök genom att dela av det större sovrummet.

Därtill finns ett mindre WC och ett större badrum, samt generösa och användbara biutrymmen i såväl entréplan som källarplan, där även garaget finns.

Huset värms upp med bergvärmepump.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

TIPS!

– Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp.

– Kontakta din bank för lånelöfte redan nu.

– Lär känna mig på www.maklarteamet.se

Kontakta mig när som helst:

Thomas Lundell
Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarteamet
[email protected]
0370-188 54

Karta för Bäckafallsvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-marieholmsbruk-gnosjo-kommun-backafallsvagen-10-21296038

Avstånd till vatten: 650

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33594

Ekhult Hästhagen – 5 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Villa Ekhult Hästhagen

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 240 m²
 • Byggår: 1972

Välkommen till Ekhult Hästhagen. Ett helt makalöst ställe vid Ekhultasjön 9 km utanför Gnosjö samhälle.
Här har vi fått förmånen att förmedla ett riktigt drömställe. Vem skulle inte vilja bo på landet, vid en sjö där man kan gå ner och ta morgondoppet vid egna bryggan, eller ta båten ut och fixa några abborrar till middagen. Här investerar man verkligen i livskvalitet. Fastigheter av den här digniteten kommer sällan ut på öppna marknaden utan stannar oftast i familjen. Så ta chansen och kom och titta på något som slår det mesta. Dessutom beläget inom bekvämt avstånd från både Gnosjö, Värnamo, Anderstorp och Gislaved.
Huset som mäter hela 240 kvadratmeter erbjuder generösa ytor i en öppen planlösning. Ursprungligen byggt som en sommarstuga 1971 och tillbyggt med vinkel i souterräng för permanentboende 1992. Huset har bebotts av de ursprungliga ägarna och har aldrig tidigare varit ute på marknaden. Då ägarna med tiden blivit äldre har visst underhåll eftersatts de senaste åren.
Både det ursprungliga huset och tillbyggnaden är ritade av arkitekt Patric Frendeson.
Från huvudentrén kommer man vidare in i ett större öppet rum innehållande kök och utrymmen för matsalsdel och umgänge. Öppen spis från Handöl och utgång till altanen som löper längs hela husets längd. Stora fönsterpartier ger en magiskt fin vy ner mot sjön.
Från denna del kommer man vidare ut i en uterumsdel med groventré och utrymmen för förvaring. Förrådsrum med varmvattenberedare och hydrofor samt ett duschrum med bastu med fönster mot sjön.
Från huvudentrén åt andra hållet finns en mindre toalett med tvättstuga samt ett större och två mindre sovrum. Korridoren leder vidare in i den tillbyggda vinkeldelen med ett mycket stort öppet rum (80 m2) med modern kalkelugn (Cronspisen) och stora fönsterytor med vy mot sjön.. I denna del finns dessutom ett större badrum med WC/dusch samt walk-in closet och master bedroom.
Genom en spiraltrappa kommer man ner till biljardrummet med klinkergolv och utgång till en stensatt uteplats. Här finns också förrådsutrymme, skafferi och separat utgång till trädgården. Med separat ingång utifrån finns även ett förrådsutrymme för trädgårdsredskap mm.
Carport/garage (ouppvärmt) med elektrisk port på 55 m2 ligger vid infarten, här finns även en större grusplan som tillåter parkering för ett flertal bilar.
Ytterligare en byggnad i form av ett båthus finns nere vid sjön med elektrisk vinsch för smidig upptagning och förvaring av båt.

Karta för Ekhult Hästhagen

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-asenhoga-gnosjo-kommun-ekhult-hasthagen-21328052

Avstånd till vatten: 50

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33593

Hären 20 – 3 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 1 725 000 kr

Beskrivning av Fritidshus Hären 20

 • Antal rum: 3
 • Storlek: 63 m²
 • Byggår: 1955

Läge, läge, läge!

Ja, nu finns ett helt magiskt läge till salu.

Mäklarteamet har det stora nöjet att förmedla detta vinterbonade fritidshus med fristående garage och friggebod på en underbar sjötomt om drygt 800 kvm vid Härens kant.

Tomten skryter med sin utsikt över det böljande blå och pryds av vintergröna thujor.

En murad stentrappa ner till vattnet skapar en vacker söm mellan land och sjö och bjuder in till båtliv och bad. Kanske kan boden som ligger precis vid sjökanten göras om till en bastu som värmer gott efter vinterbadet?

Byggnaderna har ett generellt renoveringsbehov men fastigheten har en enorm potential att bli din oas för vila och återhämtning eller ditt nya hem.

Kanske vill du riva och bygga din arkitektdröm?

Fastigheten äger andel i vägen som förvaltas av Östra Härens Samfällighetsförening och ett stort plus är att man nyligen beslutat att asfaltera vägen.

Hären 20 måste upplevas på plats och du är varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Karta för Hären 20

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-3rum-gnosjo-gnosjo-kommun-haren-20-21321988

Avstånd till vatten: 50

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33591

Högaliden 2 – 5 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 1 575 000 kr

Beskrivning av Villa Högaliden 2

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 120 m²
 • Byggår: 1966

Välkommen upp på höjden i Marås!

Här väntar en ljus och trevlig 1,5-plansvilla med inbyggd uteplats i västerläge och källare med garage.

Den inbyggda uteplatsen är ett smycke i sig och tycks nästan sväva ut över infarten vilket skapar en carport vid garaget. Därtill pryds huset av en frontespis och eleganta burspråk klädda i koppar.

Huset ligger på en hörntomt som bland annat ramas in av en stenmur och vintergrön järnek. I ena hörnet finns berg i dagen, vilket är ett spännande inslag på tomten, som i övrigt även erbjuder grönytor för spring och lek.

På entreplan finns sovrum, badrum, ett gediget kök och ett stort vardagsrum med ett burspråk som bjuder in solens strålar till dans på den vackra ekparketten med holländsk läggning. Parketten fortsätter sömlöst in i en matsal som leder vidare till den stora inbyggda uteplatsen med dess spröjsade fönster, pärlspont och klinkergolv med värmeslinga. Från uterummet tar du dig vidare ut till trädgården och en stenlagd uteplats där morgonkaffet kan spetsas med D-vitaminer när den svenska sommaren är som bäst.

Fina ledstänger i ek leder dig tryggt uppför trappen till en övervåning med öppet upp till nock och tre stora takfönster som kastar ljus över det som idag är ett allrum, men som enkelt kan förvandlas till ytterligare ett sovrum för den som önskar. I övrigt rymmer övervåningen ett sovrum med skjutdörrsgarderober och balkong i västerläge samt ett stort och modernt badrum i det utrymme som skapats vid frontespisen.

Källarplanet erbjuder gott om förvaringsutrymmen, hobbyrum, tvättstuga och garage.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva Högaliden!

TIPS!

– Låt mig värdera din nuvarande bostad helt kostnadsfritt så att ni får ett bättre beslutsunderlag för ert köp.

– Kontakta din bank för lånelöfte redan nu.

– Lär känna mig på www.maklarteamet.se

Kontakta mig när som helst:

Thomas Lundell
Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarteamet
[email protected]
0370-188 54

Karta för Högaliden 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-maras-gnosjo-kommun-hogaliden-2-21321233

Avstånd till vatten: 1300

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33591

Järnvägsgatan 84 – 5 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Järnvägsgatan 84

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 127 m²
 • Byggår: 1965

På barnvänligt läge nära skola, förskola och affär ligger denna praktiska familjevilla.
Bra planlösning med stora sociala ytor, tre sovrum fördelade på två plan, bra förvaringsmöjligheter och extra sovrum/gästrum i källaren.
Flera större renoveringar har utförts såsom fönsterbyte, takbyte, ny elcentral och helt ny bergvärme.
Vidbyggt garage med elstyrd port, parkeringsplats med motorvärmare och inglasat uterum med privat läge.

Välkomna på visning!

Karta för Järnvägsgatan 84

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gnosjo-gnosjo-kommun-jarnvagsgatan-84-21317143

Avstånd till vatten: 400

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33532

Läroverksgatan 26 – 5 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Villa Läroverksgatan 26

 • Antal rum: 5
 • Storlek: 131 m²
 • Byggår: 1961

Fint renoverat parhus med bra läge nära skolor och service. Härlig öppen planlösning i kök – vardagsrum, stort uterum och två fräscha badrum. Välkommen på visning!

Karta för Läroverksgatan 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gnosjo-kommun-laroverksgatan-26-21310535

Avstånd till vatten: 500

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33532

Betselgatan 4 – 6 – Gnosjö kommun

Utgångspris: 4 875 000 kr

Beskrivning av Villa Betselgatan 4

 • Antal rum: 6
 • Storlek: 200 m²
 • Byggår: 2017

Längst in på den lugna återvändsgatan finner ni denna pärla i toppskick, perfekt för familjen som inte vill lägga dyrbar tid på renovering utan bara ställa in möblerna och njuta av familjelivet.

Villan byggdes 2017 och tillbyggdes 2019 med hög standard och med noggrann eftertanke bakom alla detaljer. Ryggåstaket skapar luftig atmosfär och ljuset flödar in i villan genom både större fönsterpartier och små välplacerade fönster.

Sköna uteplatser finns på flera sidor och här kan du alltid njuta av solen under hela dagen och kvällen.
Trädgården som ramas in av avenbokshäcken är lättskött och lekvänlig och det stora isolerade garaget med extra tvättstuga och kontor/förråd ger möjligheter för både hobbyfixaren och egenföretagaren.

Möjlighet för enskild visning finns. Varmt välkommen!

Karta för Betselgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gnosjo-gnosjo-kommun-betselgatan-4-21306069

Avstånd till vatten: 550

 • Gnosjö kommun
 • Jönköpings län
 • Postkod: 33532
« Äldre inlägg