Utgångspris: 1 025 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gillesgatan 4

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 36 m²
  • Byggår:

Denna fina etta på 36 kvadratmeter är belägen en halvtrappa upp i fastigheten, vilket gör den till en lämplig bostad för både unga och äldre.

Lägenheten är välplanerad med välkomnande hall med god förvaring bakom skjutdörrar. Luftigt kök med god arbetsyta samt plats för matbord för 3-6 stolar.
Med genomgående ljusa väggar och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet skapas en trivsam atmosfär. Härifrån nås även lägenhetens balkong som vetter åt väster med flertalet soltimmar att njuta av. Badrummet är renoverat med stilrena materialval.

Inkluderat till bostaden är även två förråd, ett uppe i vinden och ett i källaren, samt gemensam tvättstuga och cykelrum på nedre planet. Den presumtive köparen har goda möjligheter att få hyra en parkeringsplats intill huset via föreningen.

Bostadsrättsföreningen Tulpanen är välskött med god ekonomi och har genomfört flertalet renoveringar såsom stamrenovering, takbyte och installation av fiber. Med sitt centrala läge i Huskvarna finns alla bekvämligheter som behövs under en vardag. Här finns goda busskommunikationer, livsmedelsbutiker, gym samt vårdcentral.

Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda – 0704-89 51 21.

Karta för Gillesgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-huskvarna-centralt-jonkopings-kommun-gillesgatan-4-21306071

Avstånd till vatten: 650

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56130