Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Villa Gettinge Björksäter 1

  • Antal rum:
  • Storlek: 300 m²
  • Byggår: 1912

Välkommen till denna fantastiska bostad med en stor trädgård och ett oemotståndligt läge i Vetlanda. Med endast 5 minuters avstånd till stan, erbjuds en unik möjlighet till ett boende med oändliga möjligheter. Denna charmiga bostad från 1912 har en historia som lockar och inspirerar.

Detta hem passar perfekt för både två-familjsboende och enfamiljsboende, med gott om utrymme att utforska. Här finns möjligheten till djurhållning för den som önskar och trivsamma stunder bland naturen.

Det stora huset bjuder in till gemenskap och individuell frihet, med sina generösa ytor som ger plats för kreativitet och personlig prägel. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av lugnet i det lantliga läget med öppna vyer.

Närområdet erbjuder en harmonisk miljö med vacker natur och promenadvänliga omgivningar. Upptäck denna fantastiska villa och dess charmiga atmosfär och närhet till alla bekvämligheter. Villan har stegvis renoverat från 1963 fram till idag i olika etapper.

För den som söker ett hus med historia, stor trädgård och möjligheter till mångsidigt boende är detta en dröm som väntar på att förverkligas. Välkommen till ditt nästa kapitel – välkommen hem.

Karta för Gettinge Björksäter 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-300m2-vetlanda-kommun-gettinge-bjorksater-1-21359178

Avstånd till vatten: 1800

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57491