Utgångspris: 975 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gethes väg 6

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 36,5 m²
  • Byggår: 1953

Ett perfekt alternativ för dig som söker ditt första boende, studentboende eller övernattningslägenhet. Häng på in så ska jag presentera bostaden närmare!

Redan i hallen möter man ljuset från såväl vardagsrummet som köket. Här finns plats för både skor som ytterkläder och den praktiska klädkammaren inrymmer mycket av den förvaring man ofta behöver i en bostad. Köket är renoverat, det finns bra med plats för matlagning och en större matmöbel för den som önskar. Här kan gästerna slå sig ner medan middagen tillagas, allt utan att det känns trångt. Efter middagen låter ni diskmaskinen göra jobbet medan ni tar det lugnt i det rymliga vardagsrummet med den vackra fiskbensparketten. Här finns plats för allt du behöver och det med råge. En bredare säng, soffa och/eller fåtöljer, tv och tv-möbel. Här finns också en fransk balkong för att kunna få in den friska luften och känna vinden i håret.

Till varje lägenhet hör två förråd. Den gemensam tvättstugan finns praktiskt i källaren i samma hus. Föreningen har väldigt god ekonomi, sedan fönsterbytet har föreningen upptagit nya lån men var dessförinnan skuldfri. I föreningen finns 8 garageplatser och 53 parkeringsplatser (150 kr/månad), till samtliga parkeringsplatser är det separat kö som hanteras av Riksbyggen. Den nybyggda grillplatsen finns i anslutning till lekplatsen och är fri för föreningens medlemmar att nyttja.

Här bor du granne med lugna villakvarter och har bekvämt promenad- eller cykelavstånd till vacker natur och havsmiljö. I området finns även skolor, förskolor, mataffär och sjukhuset ligger på kort promenadavstånd. Du har nära till slottet, Stensö strövområde och Kalmarsundsparken. Dessutom har du bra cykelförbindelser in till stadens puls, universitetet och badplatser. Om cykeln strejkar eller vädret inte tillåter finns busshållplatsen i nära anslutning.

Varmt välkommen på visning till Gethes väg 6!

Karta för Gethes väg 6

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-gethes-vag-6-21352745

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244