Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gethes väg 4

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52,5 m²
  • Byggår: 1953

Välkommen till denna charmiga tvåa i Johannesborg! Här erbjuds en bostadsrätt som passar perfekt för dig som söker en bekväm och praktisk boendelösning. Bra förvaring, genomgående fina golv och ytskikt. Stilrent kök med plats för köksbord vid fönster. Vardagsrummet är ljust med sina fönster i två väderstreck och på golvet ligger en fiskbensparkett.

Riksbyggens Brf Kalmarhus 9 erbjuder en stabil och välskött förening där du kan känna dig trygg i ditt boende. På andra våningen av tre finner du denna lägenhet som bjuder in till avkoppling och trivsel. Den inglasade balkongen ger dig möjligheten att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om – ett extra rum som kan användas under alla årstider.

Närområdet kring Johannesborg har mycket att erbjuda. Med närhet till grönområden och promenadstråk kan du enkelt komma ut och njuta av naturen. För den som önskar bekvämlighet finns även goda kommunikationer och service i området. Njut av lugnet och harmonin samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll.

Denna bostadsrätt har mycket att erbjuda. Med en inglasad balkong och en genomtänkt planlösning är detta ett hem att skapa minnen och trivas i. Tillsammans med välskötta omgivningar och närhet till det mesta är detta en möjlighet du inte vill missa.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Gethes väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-johannesborg-kalmar-kommun-gethes-vag-4-21304794

Avstånd till vatten: 650

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244