Utgångspris: 1 450 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gethes väg 4

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 1953

På oslagbart hörnläge högst upp i huset välkomnas du av denna välplanerade tvårummare på ljuvliga söder. Redan när du tar första klivet in i detta hem hänförs du av den fantastiska rymden, där de väl tilltagna rummen på ett harmoniskt sätt samspelar med det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Vyerna är vackra med natursköna omgivningar precis utanför fönstret. Här går det helt enkelt att trivas från första stund du sätter din fot innanför dörren.

Hallen är välkomnande och bjuder på bra ytor för att hänga av sig ytterkläder och flertalet garderober med plats för ytterligare förvaring. Från hallen leds du direkt vidare in i bostadens hjärta, vardagsrummet. Med sin tilltagna yta skapas tillsammans med den ljusa interiören och det vackra ljusinsläppet en luftig atmosfär med gott om plats för umgänge. Den inglasade balkongen ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Köket är stilrent renoverat och utrustat med allt vad som krävs för att laga en god middag. Här finns dessutom plats för en matgrupp, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. Bostadens sovrum är i bra storlek, där det med enkelhet rymmer en större säng. Lägg därtill ett smakfullt badrum med dusch.

På Gethes väg 4 bor du på prefekt läge, med grönskande natur precis runt hörnet och vattnet bara en kort promenad bort. I närområdet finns välsorterade livsmedelsbutiker, pizzeria, förskola/skola och annan service. Citykärnan når du inom bekvämt avstånd med bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer samt universitetet. Ett stenkast bort finns bra bussförbindelser med goda kommunikationer.

Karta för Gethes väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sodra-omradet-kalmar-kommun-gethes-vag-4-21302981

Avstånd till vatten: 700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39244