Utgångspris: 1 800 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gelbgjutargatan 22A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 43 m²
  • Byggår: 1990

Området på Gamla Kålgården är för många ett sånt där område man drömmer och längtar efter att bo i. Ett område så många blivit kära i genom åren med tanke på de små innergårdarna omringade av vackra trähus och arkitektur som skiljer sig från mycket annat i Jönköping. Här finns nu möjligheten att förvärva ett hem på 43 kvadrat i kanon skick som inger känslan av ditt egna mini-hus, mitt bland kullerstensgatorna. Välkommen in på gården, där buskar och lummiga träd samsas med trädgårdsmöbler och gårdsförråd. In genom trapphuset och ett steg in finner du en mysig etta med god förvaring, modernt badrum och ett ordentligt separat kök med plats för en riktig matgrupp. Allt från fönster, golv och lister andas Gamla Kålgården och kikar du ut genom fönstret kan man knappt tro att det är 10 min till Högskolan, 2 till bussen eller några minuter cykel till city.

Rummet är enkelt att möblera och rymmer idag både skrivbordsplats, 160 cm säng och härligt soffhäng samt en inbyggd garderob. Badrummet är i toppskick. Snyggt kakel och klinker samt golvvärme, med kvalitetsdokument på allt. Köket passar både matlagningsentusiasten eller dig som hellre utnyttjar närheten till Jönköpings restauranger. Bra ytor och ett tidlöst utseende!

Med en välbalanserad avgift är detta boende både ekonomiskt och praktiskt. Området Gamla Kålgården ger en atmosfär av lugn och trygghet med sina mjuka och varma färger samt sin gamla charm. Nära till city, butiker, Högskolan och allmänna kommunikationer är detta ett riktigt praktiskt hem för dig som vill ha nära till allt men njuta av lugnet.

Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Ellen, för att boka in visning och känna in precis hur trevligt detta hem är! Vi ser framemot att berätta mer.

Karta för Gelbgjutargatan 22A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-jonkoping-jonkopings-kommun-gelbgjutargatan-22a-21332859

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323