Utgångspris: 2 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gelbgjutargatan 13

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 1990

Välkommen till denna charmiga 2-rums lägenhet med kök på 66 kvadratmeter, belägen på Gamla Kålgården. Området präglas av pittoreska kullerstensgator och grönskande innegårdar, vilket skapar en fridfull och trivsam atmosfär.

Med ljust och fräscht ytskikt sprider sig ljuset genom hela lägenheten och skapar en öppen och inbjudande känsla. När du kliver in möts du av en rymlig hall med platsbyggt skoställ och bra förvaring perfekt för avhängning av ytterkläder och skor. Inga trösklar och ett golv som är genomgående i hela lägenheten ger en härlig sammanhängande känsla.

Köket är ljust och fräscht, med gott om plats för en matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Det luftiga vardagsrummet ger gott om plats för både soffa och matbord, vilket skapar en flexibel och trivsam yta för vardagliga aktiviteter och samvaro med vänner och familj.
Sovrummet är inte bara väl tilltaget utan har också en praktisk klädkammare intill för extra förvaringsmöjligheter. Klädkammaren är utrustad med platsbyggda hyllor och ny belysning för lite extra lyx.
Badrummet är stilrent och praktiskt med kakel på väggarna och är utrustat med en tvättmaskin samt förberett för torktumlare, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Ett nytt badkar och takdusch ifrån år 2020.

Via innergården når du lägenhetens välplanerade kallförråd som sväljer allt du vill stuva undan, här har man installerat ett hyllsystem för att maximera förvaringen. Gårdens åtta lägenheter delar på en välutrustad tvättstuga som du sällan behöver boka i förväg för snabb och smidig tvättning.

Lägenheten ligger på markplan vilket gör innergårdens uteplats lättillgänglig för en lunch ute under äppelträdet.

Beläget på Gamla Kålgården ger denna lägenhet en känsla av att vara borta från stadens liv och rörelse samtidigt som du har bekvämt tillgång till alla moderna bekvämligheter. Närliggande parker, kaféer och butiker skapar en levande och trivsam atmosfär. Här har man även närhet till naturreservatet kring Rocksjön med sina promenadstråk, spångar och fågeltorn. Perfekt för en kortare utflykt.

Karta för Gelbgjutargatan 13

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-gamla-kalgarden-jonkopings-kommun-gelbgjutargatan-13-21326830

Avstånd till vatten: 300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55323