Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Gårdsvägen 44

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 34 m²
  • Byggår: 2022

Så fort vi kör över Ölandsbron brukar det hända något med oss. Axlarna sjunker ner och det infinner sig ett behagligt lugn som vi så ofta behöver. Nu kan vi med varm hand hälsa dig välkommen till en otroligt fin etta om 34 kvm. Bostaden ligger i markplan och har en stor altan om hela 25 kvm. Jag lovar dig, du kommer inte bli besviken när du kliver in i föreningens område och få se de vackra husen, omgivningen och inte minst själva lägenheten. Här får du ett gavelläge där allt är nytt och i absolut toppklass.

The Oak gör skäl för sitt namn. Längs den gamla allén står ekarna tätt. Med det orörda naturreservatet i söder och golfbanans böljande kullar i norr. Här kan du börja dagen med ett dopp nere i havet eller i den gemensamma poolen. Njut av en skön promenad längs stranden, för att sen koppla av med ett glas på den soliga altanen. Avsluta kvällen med en trevlig middag på resortens restaurang. För dig som gillar att vara aktiv finns det mesta du kan tänka dig. Golf, tennis, fotboll, padel och boule. Här kan du också komma nära den öländska naturen tack vare områdets fina löp- och mountainbikespår. På den soliga platsen bland ekarna har ett nytt boende tagit form. Ett boende där det goda livet alltid är nära till hands.

Äger du en bostad i Brf The Oak har du förutom ett underbart läge med golfbanan inom synhåll och Kalmarsund några 100 meter från dig även tillgång till föreningens gemensamma pool samt poolhus som har dusch toalett och bastu. Mer semesterkänsla än så blir det knappt.

På Ekerum bor du i ett lugnt område som tillgodoser mångas intressen såsom golf, vacker natur, padel och cykling. Du har ca 20 minuters bilfärd till Kalmar och lika långt till Borgholm. Om det är så att du inte avser att bosätta dig här permanent så finns det goda uthyrningsmöjligheter med etablerad verksamhet som sköter allt från nyckelutlämning till städning och allt däremellan. Oavsett hur du väljer att nyttja bostaden kan vi garantera att du kommer trivas lika bra varenda gång du är här.

Här bor du riktigt bra till en låg månadsavgift om 1694 kr.
Önskar du snabbt tillträde går det bra.

Varmt välkommen till ett exklusivt boende i en fantastisk miljö.

Karta för Gårdsvägen 44

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-ekerum-borgholms-kommun-gardsvagen-44-21299505

Avstånd till vatten: 950

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38792