Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Villa Gamla Brunnsvägen 11

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 202 m²
  • Byggår: 1909

Ett stenkast från sjön Ören ligger Östergården där charm från 1700-talet har vävts samman med modern funktionalitet på ett utmärkt sätt. Nu är gården redo för en ny familj!

På denna generösa tomt om dryga 3 700 kvm är huset vackert placerat med vyer ner mot Ören som även har förbindelse med Bunn och Övre Kvarnsjön. Morgon- eller kvällsdopp, det är bara att ta på sig tofflorna, öppna grinden och ta Badvägen ner till vattnet, ett drömläge. Tomtens storlek ger oändliga användningsmöjligheter och skapar en frihet. Alternativt ser nästa ägare över en avstyckning då förutsättningarna verkligen är goda.

Gården rymmer ett bostadshus samt ett gårdshus med praktisk förvaring. Huset i två plan är fördelat med ett välkomnande och socialt entréplan där köket i lantlig stil med både öppen spis och bakugn är dess mittpunkt. Matsal, sällskapsrum, sovrum med klädkammare, tvättstuga samt badrum. I såväl matsal som i sovrummet finns eldstad. En trappa upp finns två stora sovrum samt badrum, samtliga med eldstad. Vid behov av fler sovrum kan ett av sovrummen delas av till två tack vare dess generösa yta.

Utvändigt finns ljuvliga uteplatser i olika väderstreck och tomten bjuder onekligen in till såväl lek som rekreation. Fotbollsplan, odlingsland, pool, gästhus, ja möjligheterna är som sagt många.

Varmt välkomna till Gamla Brunnsvägen!

Karta för Gamla Brunnsvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-orserum-jonkopings-kommun-gamla-brunnsvagen-11-21344380

Avstånd till vatten: 100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56391