Utgångspris: 6 300 000 kr

Beskrivning av Villa Fyrbåksvägen 16

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 177 m²
  • Byggår: 2011

I idylliska Ekebo kan vi nu presentera en ståtlig villa som verkligen tar för sig! Det arkitektritade huset på hela 177 kvm ritat av Rörvikshus har utformats för att tillgodose dagens krav på öppna umgängesytor, generös takhöjd och ljusflöde. Det korta avståndet till naturen och havet gör det enkelt att ta en löpartur i spåret för att sedan ta sig ett dopp. Vilken livskvalitet!

Den moderna villan har en väldisponerad planlösning med stilrena materialval som skapar en inbjudande atmosfär. De vitmålade väggarna i kombination med genomgående ekparkettgolv i rummen gör det enkelt att komplettera med den egna inredningen. Ett praktiskt klinker har lagts i hallen där kompassrosen direkt hamnar i blickfånget när man kommer innanför entrédörren. Från hallen ansluter man till de tilltalande umgängesytorna såsom kök, matrum och vardagsrum. Köket är praktiskt utformat med skåpsförvaring, väl tilltagna bänkytor och den maskinella utrustning man önskar sig. Matrummet har en fantastisk takhöjd med ett otroligt ljusinsläpp och utgång till den stenlagda uteplatsen. Vidare kommer man till vardagsrummet där man kan njuta av en sprakande brasa i täljstenskaminen. När man kommer upp för trappan till övervåningen möts man av ett allrum med balkong mot matrummet. Totalt finns också hela fyra sovrum för den större familjen eller gäster. I båda våningarna finns det helkaklade badrum, varav det största har både dusch och hörnbadkar. Det finns alltså gott om plats för livets alla tillfällen, från vardaglig samvaro till festliga tillställningar och grillmiddagar i familj och goda vänners lag. Huset har effektiv uppvärmning med fjärrvärme och frånluftsventilation med återvinning. Det är alltså ett energieffektivt hus för den som önskar en god driftsekonomi. Här kan vi även erbjuda fiber för snabb uppkoppling.

Det stora dubbelgaraget på 60 kvm är något utöver det vanliga, med fjärrstyrda portar, klinkergolv med golvvärme, bra utrymme för verkstadssysslor och ett förråd. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns även med den stenlagda uppfarten som har plats för flera fordon. Utöver detta finns en byggnad på fastigheten som idag disponeras för förvaring men som skulle kunna inredas för hobbyverksamhet eller eget gym. Den lättskötta trädgårdstomten har fina grönytor och fina uteplatser, med möjlighet att följa och njuta av dygnets alla soltimmar.

Låt drömmen bli sann! Välkommen att boka tid för visning för att få uppleva denna pärla på plats.

Karta för Fyrbåksvägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-ekebo-oskarshamns-kommun-fyrbaksvagen-16-21087796

Avstånd till vatten: 200

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: