Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Villa Funkabovägen 7

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1940

Ett lättskött och bekvämt villaboende i populära kvarter med närhet till havet, naturen samt cykelavstånd in till stan. Vi välkomnar er till Funkabovägen 7!

Välplanerad och trivsam villa, med attraktivt läge i populära och barnvänliga Funkabo, om ca 113 kvm som fördelas på 5 rok varav 3 bra sovrum. Huset är i genomgående gott skick och här kan man bara flytta in och börja bo. Sen kan man i lugn och ro förädla detta boende så man får det precis som man vill. Dessutom finns en trevlig källardel som förutom att erbjuda bra biutrymmen även kan erbjuda gillestuga/allrum eller möjlighet till fler sovrum. Vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme borgar för effektiv och enkel uppvärmning. I vardagsrummet finns en kamin som både höjer mysfaktorn samtidigt som den kan hjälpa till att sänka uppvärmningskostnaderna ytterligare.

Stor och grönskande trädgårdstomt med insynsskyddad baksida, soldränkt altan samt trevlig mindre pool. Sommartid är baksidan som en grönskande oas där man verkligen kan njuta till fullo.

Gångavstånd till skola, barnomsorg och dagligvaruservice samt cykelavstånd till centrum, naturen och populära badplatser.

Varmt välkomna att hör av er för mer information eller för att boka in er på visning!

Karta för Funkabovägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-funkabo-kalmar-kommun-funkabovagen-7-21359720

Avstånd till vatten: 1100

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39351