Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Funkabovägen 48

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 1983

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla gavelfyra på Funkabovägen 48. Med fönster i tre väderstreck skapas ett alltigenom vackert ljusinsläpp och en rofylld boendemiljö. Tillsammans med de enhetliga ytskikten som renoverats med varsam hand blir det svårt att inte trivas från första stund du sätter din fot innanför dörren.

Via loftgången välkomnas du in i hallen som bjuder på goda ytor för avhängning av ytterkläder. Direkt till höger finns köket beläget med plats för större matbord, som blir den naturliga samlingspunkten för hela familjen vid de mysiga middagarna. Under sommarmorgnarna tar du mer än gärna med dig frukostbrickan ut på loftgången för att njuta lite extra av morgonsolen. Vidare in i bostaden kommer du till det tilltagna vardagsrummet, perfekt för alla mysiga soffhäng. Härifrån når du dessutom den rymliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol, där du mer än gärna avnjuter kvällskaffet i solnedgången. Samtliga av bostadens tre sovrum är i bra storlek, badrummet är stilrent renoverat och bjuder på egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren och vattenburen golvvärme som gör att du aldrig behöver frysa om fötterna. Ett stort plus är att nuvarande ägare installerat en luftvärmepump för att hålla nere uppvärmningskostnaden. Under heta sommardagar ställs den enkelt om till AC och levererar behaglig kyla.

Här bor du trivsamt med separat tvättstuga, förråd och låsbart cykelgarage i separat byggnad på föreningens innergård. Läget är utmärkt med cykelväg hela vägen in till citykärnan samt bussförbindelser precis runt knuten. För den som pendlar är det smidig access till Ölandsleden och E22:an. I området finns ljuvliga promenadstråk vid vattnet och vacker grönska. Dessutom bor du med närhet till flertalet stränder som sätter extra guldkant på tillvaron under de alla varma sommardagarna och på bekvämt avstånd når du livsmedelsbutiker, gym och annan service.

Karta för Funkabovägen 48

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-funkabo-kalmar-kommun-funkabovagen-48-21341296

Avstånd till vatten: 400

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39351