Utgångspris: 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Funkabotorget 1B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1960

I mycket välskött förening ligger denna rymliga och trivsamma tvåa om 62 kvm. Högst upp, utan besvärande insyn, bor du bra med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Genomtänkt planlösning med hall med förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin, tilltaget kök och ett rejält sovrum med garderober. Det generöst tilltagna vardagsrummet är lättmöblerbart och förlängs av en underbar inglasad balkong i soligt och fritt söderläge!

På Funkabotorget 1B bor du i en mycket omtyckt och lågt belånad förening som senaste tjugo åren har gjort det mesta – bland annat stambyte inklusive renovering av badrum, utbyggnad och inglasning av balkonger, tak- och fönsterrenovering samt installation av solceller och laddplatser för elbil. I föreningen finns suveräna faciliteter i övernattningsrum, samlingslokal och pingisrum. Området är oerhört välordnat med stora, luftiga innergårdar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift för el!

Bra läge i Berga med närhet till vacker natur och strövområden, busshållplats med täta avgångar till centrum, välordnade cykelvägar och gott om service och välsorterad mataffär vid Berga centrum. Hansaområdet med gediget utbud av shopping nås enkelt via cykelbron och för dig som pendlar finns E22 bara ett par minuter bort.

Välkommen på visning!

Karta för Funkabotorget 1B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-funkabo-kalmar-kommun-funkabotorget-1b-21353230

Avstånd till vatten: 1300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39352