Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Frejagatan 8C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 1948

På Frejagatan 8C gör du det lätt för dig. Allt är nytt, välputsat och redo för dig. Bara att flytta in som klyschan säger. Hörnläge, smakfull inredning och ljus i överflöd är nyckelorden för att beskriva denna bostad allra bäst. Välkommen till en riktigt bra och trivsam tvårummare.

Interiört kommer du överraskas av den smarta planlösningen där varje kvadratmeter kommer till användning. Dagsljuset får fritt spelrum i hela bostaden. Epoq-köket totalrenoverades 2019 och går helt i vitt, med undantag för bänkskivan som snyggt bryter av det ljusa. I sällskapsrummet charmas vi av den öppna spisen och den platsbyggda hyllan. Sovrummet bjuder på goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober. Badrummet är totalrenoverat 2019. Helkaklat och utrustat med tvättmaskin. Balkongen pekar stolt mot innergården och gästas av solen under eftermiddagen.

Det är något alldeles speciellt med att bo på Bremerlyckan. Omgiven av vackra byggnader och med direkt närhet till Kalmarsund, fina strövområden, slottet och dess vackra omgivning. Till Kvarnholmen är det promenadavstånd och med livsmedelsbutik på hörnan och pizzerian i grannhuset är det svårt att önska mer.

Välkommen på visning. Jag lovar, du kommer bli förälskad.

Karta för Frejagatan 8C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-bremerlyckan-kalmar-kommun-frejagatan-8c-21334892

Avstånd till vatten: 450

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39246