Utgångspris: 2 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Frejagatan 8B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 1942

Att Bremerlyckan är eftertraktade kvarter känner många till. Hur många gånger har man inte passerat och tittat på de ståtliga fastigheterna och funderat över hur det skulle vara att bo i just detta vackra kvarter. Just nu finns en riktig pärla på På Frejagatan 8B!

Redan i trappuppgången får man känslan av att det är genuint. Ölandssten och vägg- och takmålningarna ger karaktär och historia. Vi tar trapporna upp till tredje våningen och redan innanför dörren finner ni harmoni och en ljuvlig hemkänsla. Bostadens hjärta är köket i den öppna planlösningen med vardagsrummet. Köket är stort, modernt och välutrustat med plats för en större matgrupp om man så önskar. Vardagsrumsdelen är rymlig och den vackra öppna spisen ger en härlig mysfaktor, det är också härifrån ni når den härliga balkongen i soligt läge. Här får ni generösa ytor med ett fantastiskt ljusinsläpp och ni kan enkelt bjuda hem släkt och vänner på en härlig middag utan att det känns trångt. Diskmaskinen är på plats och det är bara att umgås efter middagen har avnjutits. Bostadens två sovrum ligger till höger i lägenheten. Det ena som ett perfekt föräldrasovrum med en hel garderobsvägg med skjutdörrar. De andra lämpar sig för kontor/gästrum eller barnrum och här finns ytterligare garderober som förvaring.Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin som verkligen förenklar vardagen.

Bostadsrättsföreningen Hasseln i Kalmar är en föreningen med 72 lägenheter, 65 av dessa upplåts med bostadsrätt och 7 upplåts med hyresrätt. Föreningen har även 3 lokaler. Till lägenheterna hör förråd i källaren. Där finns också cykelförråd och fräscha tvättstugor med torkrum. Föreningen har även en mysig trädgård med pergola, fruktträd, välskötta planteringar och gräsytor. Pergolan är verkligen är en liten oas där kan du bjuda in till grillkvällar med vänner och grannar. Föreningen har även ett kollektivt bredband där man erlägger 165 kr/mån avseende TV och bredband via Telenor.

I denna bostad bor ni i ett av Kalmars vackraste kvarter. Föreställ dig att aldrig ha mer än 5-10 minuter hem vart du än befinner dig i stan. Tänk att ta en promenad längs Kalmarsund, ett nära besök till Kalmar slott, shoppingen och det stora utbudet av restauranger i centrum eller varför inte en promenad genom Gamla Stan ner mot motionsslingan på Stensö där ni också finner bad och båtliv. Det är svårt att inte trivas här!

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Frejagatan 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bremerlyckan-kalmar-kommun-frejagatan-8b-21280553

Avstånd till vatten: 450

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39246