Utgångspris: 1 325 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Frejagatan 3D

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24 m²
  • Byggår: 1910

Liten men naggande god är ett uttryck som faller väl ut på denna bostad! Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. På Bremerlyckan, i ett av Kalmars finaste område, finns nu möjlighet att bli ägare till en perfekt planerad en-och-en-halva.

I det pampiga huset på Frejagatan 3D väntar 24 välplanerade kvadratmeter. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från sina stora, vackra fönster. Du bor med ingång från föreningens privata innergård och lagom högt upp för att slippa besvärande insyn. Du möts av imponerande takhöjd och sekelskiftets charm och känsla.

Här gör du det lätt för dig. Allt är fräscht, välputsat och redo för dig. Bara att flytta in som klyschan säger. Välkommen till en riktigt bra och trivsam etta där var sak har sin plats. I rummet har du din matplats och ditt soffhäng. Sovdelen är avskild och ger plats för det självklara såsom säng och förvaring. Föreningens mysiga innergård nyttjar du som din egen.

Bremerlyckan är ett av de mest eftertraktade områdena i Kalmar. Gamla stan och Krusenstiernska trädgården blir dina närmsta grannar! I kvarteret finns välsorterat livs och du bor med kort promenads avstånd till centrum, stationen, universitet, sjukhuset, Kalmar slott, havet och lummiga strövområden. Du bor i en ekonomiskt stabil förening med extremt låg belåning. I avgiften på otroliga 1259 kr ingår idag värme och vatten. Ett tillägg på 264 kr i månaden inkluderar bredband och kabel-TV.

Karta för Frejagatan 3D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-bremerlyckan-kalmar-kommun-frejagatan-3d-21356567

Avstånd till vatten: 450

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39233